SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Başarı Tesadüf Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:19:19
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Erzurum'da yapılan ''7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları''nda 32 madalyayla birinci olduklarını belirterek, ''Sonuçlar oldukça sevindirici'' dedi. 
     
Fındıklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında Erzurum'da 25 ilin katılımıyla düzenlenen 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'nda Malatya'yı 107 sporcuyla temsil ettiklerini söyledi. 
     
10 branşta düzenlenen oyunlarda Malatyalı sporcuların 9 branşta mücadele ettiğini ifade eden Fındıklı, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da oyunlara disiplinli bir şekilde hazırlandık. Güreş, tekvando, badminton, masa tenisi, yüzme, atletizm, voleybol, basketbol ve judo takımlarımızı turnuvaya götürdük'' dedi. 
     
11'i altın, 10'u gümüş, 11'i bronz olmak üzere toplamda 32 madalya kazanarak oyunlarda takım halinde birinciliği elde ettiklerini kaydeden Fındıklı, ''Sonuçlar oldukça sevindirici'' ifadelerini kullandı. 
     
Bu başarının tesadüf olmadığını belirten Fındıklı, geçen yıl da birinciliği kıl payı Gaziantep'e kaptırdıklarını, önceki yıl ise birinci olduklarını hatırlattı. 
     
Şampiyonada ikinci olan Erzurum'un 11 altın, 1 gümüş, 12 bronz olmak üzere 24 madalya aldığını ifade eden Fındıklı, üçüncü olan Gaziantep'in ise 10 altın, 8 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 22 madalya topladığını kaydetti. 
     
Malatya olarak en başarılı oldukları branşın 6 altın madalyayla yüzme olduğunu bildiren Fındıklı, tekvandoda 2, grekoromen güreşte, badmintonda ve masa tenisinde de 1'er altın madalya kazandıklarını belirterek, dereceye giren sporcuların Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce cumhuriyet altını ile ödüllendirildiğini ifade etti. 
     
Bu yıl turnuvaya götürdükleri birçok sporcunun milli takımlara çağrılabileceğini belirten Fındıklı, gelecek yıl oyunlara ev sahipliği yapmak için aday olacaklarını da bildirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız