SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Belirtilere Dikkat !

A- A+ PAYLAŞ

Vücudunuz hastalık sinyali veriyor olabilir, sakın ihmal etmeyin!

Göz altında koyu renkli halkalardan mı yakınıyorsunuz ya da dil tırnak diplerindeki koyu halkalardan. Belki hiç üzerinde durmuyor, geçiştiriyorsunuz. Ama uzmanlar uyarıyor, vücudunuzdaki bu değişiklikler hastalık işareti olabilir, dikkat!

Gözaltı halkaları

Göz altınızdaki koyu renkli halkalar alerji işareti olabilir. Alerji yapıcı vücuda girdiğinde vücut histamin salgılıyor. Bu kimyasal damarları kan ve diğer akışkanlarla şişiriyor. Alerji testi yaptırarak alerjenleri hayatınızdan çıkartın.

Göz kapağı ve dizdeki beyaz lekeler

Sivilce olmayan bu dokular kolesterol depolarıdır. Kolesterol sayımı yaptırmanızda yarar var.

Dil üstünde oluşan sarı, beyaz tabakalar

Dilinizin üzeri sarı, beyaz veya turuncu bir tabaka ile kaplanıyorsa siz uyurken bağırsaklarınızdaki sıvılar yukarı çıkıyor demektir. Bu reflü sorununuz olduğunu gösterebilir. Baharatlı ve asitli yiyeceklerden uzak durabilirsiniz.

Tırnak diplerindeki koyu halkalar

Tırnakların altındaki sarımsı, kahverengi ve siyah renkli çizgiler muhtemelen ben denilen melanomdan kaynaklanan cilt kanseri olabilir.

Giderek azalan saçlar

Yüksek miktarda saç dökülmesi tiroit hormonu problemine işaret eder. Dengelemek için doktorunuzun önerdiği ilaçları kullanabilirsiniz.

Dökülen baş derisi

Omuzlarınızda beyaz döküntüler oldukça fazla birikiyorsa yüksek miktarda stres yaşıyorsunuz demektir. Stres, kortizol hormonunu fazla üretmenize ve baş derinizin kurumasına neden olur. Kepek şampuanları sorunu önleyebilir ancak kalıcı çözüm için dinlenmeye ve stresten uzak durmaya çalışın.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız