SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Binada Öğretim Yapılıyor!

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hasançelebi Lisesi'ni ziyaret etti. 
 
Hasançelebi Belediye Başkan Vekili Nafiz Polat, Hasançelebi Hürriyet Mahallesi Muhtarı Vahap Güler ve Köylü Köyü Muhtarı Metin Koç ile birlikte lisede incelemelerde bulunan Milletvekili Ağbaba, lise içerisinde oluşan çatlaklar hakkında bilgiler aldı. Okul ile ilgili yaptığı incelemenin ardından bir açıklamada bulunan Ağbaba, "Van depreminden sonra böyle ayıpların kapatılmasının ne anlama geldiğini Bayram Otel'in yıkılmasıyla anladık. Malatya'da maalesef birçok eğitim kurumunun depreme dayanıklı olmadığını resmi rakamların verdiği raporlardan anlaşılıyor. Bunun üzerine önümüzdeki haftalarda yapacağım ilk iş Malatya'daki okulların depremle ilgili durumlarının araştırılması için meclise önerge vermek olacak. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ile bu konuyu konuşacağız" dedi. Milletvekili Ağbaba, Hasançelebi Lisesi'nin durumunu en kısa sürede gündeme taşıyacaklarını kaydederek, "Hasançelebi Lisesi'nde birçok çocuğumuz eğitim görüyor. Ama maalesef gözle bile burada oturulmayacağı, depreme dayanıklı olmadığı her halinden anlaşılıyor. Bunun takipçisi olacağım. Hasançelebi'de okuma yazma oranı yüzde yüze yakın. En kısa sürede bu okulumuzun durumunu gündeme getireceğim" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız