SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Bir 'Gevrek Etkinliği' Değil, 'Malatya' ve 'Güvenlik' İşidir

0
Güncellendi - 2021-04-04 02:45:03
Bu Bir 'Gevrek Etkinliği' Değil, 'Malatya' ve 'Güvenlik' İşidir
A- A+ PAYLAŞ

BYMS- Trabzon maçına ilişkin gerek kulübün, gerekse Adil Gevrek'in tavrı yanlıştır..

İsmet YALVAÇ

Futbol kamuoyunda, 27 Ocak Pazartesi günü akşamı Yeni Malatya Stadı'nda oynanması gerekirken, 24 Ocak Cuma gecesi 20.55'de meydana gelen, Malatya'da da can ve mal kaybına yolaçan 6,8 büyüklüğündeki 'Elazığ- Malatya Depremi' nedeniyle ertelenen B.Yeni Malatyaspor- Trabzonspor maçıyla ilgili, tarafların açıklamalarıyla oluşturulan polemik ortamının yolaçtığı gerginlik yaşanıyor.

Maçın oynatılması isteğiyle ilgili olarak gerek kulübün sosyal medya hesabındaki açıklama, gerekse Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in aynı doğrultudaki açıklaması ve buna dair gösterdikleri argümanlar, temelsiz ve yetersiz. Maçın oynanması taraftarı olan Yeni Malatya tarafının açıklamaları, dünyada yankı uyandıran bir doğal felaketi algılayamadıklarının delili.

Yeni Malatyaspor tarafının, hemen depremin ertesi günü, 3 gün sonraki maçın oynanmasına ilişkin açıklamaları ve iddiaları 'İyi ki, Trabzonspor tarafı devreye girmiş de, maçın oynanmasını erteletmiş' dedirtiyor.

Artçıları halen devam eden ve bir süre daha devam edeceği belirtilen bu büyüklükteki depremden 3 gün sonra maçı oynama isteği, rakip Trabzonspor'un Perşembe günü 120 dakikalık bir kupa maçı nedeniyle çok yorgun olması, bazı futbolcularının sakat ve cezalı olmasının fırsata dönüştürülmesi düşüncesinden kaynaklanıyor gibi , Malatya tarafının açıklamalarına göre.

Eğer doğru ise; sığ, ucuz, menfaatçi, duyarsız ve geçersiz bir gerekçe bu.

Kulübün sosyal medyasından yapılan açıklamada, maçın oynanmasına ilişkin talebin gerekçesi olarak, "Elazığ ve Malatya illerini etkileyen depremin yaraları sarılırken, özellikle bölgemizin yaşadığı travmadan bir an önce kurtulması ve hayatın olağan akışıyla devam etmesi adına.." diye bir ifade var ki, bu tamamen yanlış düşünce.. O dediğiniz travmadan kurtulunması konusu, özellikle terör saldırılarından sonra, terörün normal hayatı etkileme amacına izin vermeme amacıyla gündeme gelir Oysa bu bir doğal afet. 'Travmadan kurtulmak için' diyerek, tehlikesi halen artçılarla devam eden büyük bir depremden 3 gün sonra maç oynatılmasını istemek, tamamen farklı.

Yeni Malatyaspor bir Malatya markası. Yani Adil Gevrek'in şahsi malı, kişisel kararlarıyla bu boyutta kullanacağı bir şey değil. Adil Gevrek, böyle bir durumda, kendisi, ailesi, işyeri ile ilgili bir karar verebilir. Örneğin bir düğün yapabilir, bir başka etkinlik düzenleyebilir. Ama, "Elazığ- Malatya Depremi" olarak kayıtlara girmiş bir doğal felaketin ardından, ilgisi olmayan başka kulüplerin de karıştığı bir polemiğin merkezine bir Malatya markasını, Yeni Malatyaspor'u sorumsuzca koyamaz, buna hakkı yoktur.

Elazığ ve Malatya'da bir felaket yaşanmıştır.Tüm dünyanın gözünü ve kulağını bölgeye çevirdiği bir ortamda, birçok kişinin öldüğü, insanların yakınlarını kaybettiği, binlerce on binlerce insanın evsiz- barksız kaldığı  bir felaketin 3 gün sonrasında, "Yeni Malatyaspor" markasını, markanın arkasındaki bir şehri tüm yaşananlara, yaşadıklarına duyarsız, ilgisiz gösterecek bir davranış içerisine giremezsiniz.

Futbol bir oyun olduğu kadar, seyir sporudur, eğlencedir de. Oysa, depreme rağmen maçı oynatma isteğinde 'Yeni Malatyaspor' adını kullanarak felaketi, dramı, acıyı ve insan duyarlılığını bir il adına basite indirgeyemezsiniz. Bu konu, her boyutu ile sizi, boyunuzu, görevinizi aşar.

Şöyle ki;

Bölgede ciddi yapı hasarına yolaçan depremin ardından, bulunduğu yer zaten bir deprem kuşağının çok yakınında olması nedeniyle riskli durumda olan Yeni Malatya Stadı'nda, bir teknik inceleme yapılmış mıdır? Stad, deprem sonrası kullanılabilecek durumda mıdır? Binlerce insanın toplanacağı stadyum depremden ne derece etkilenmiştir? Maçın oynanmasına ilişkin polemiklere girmek yerine, stadın durumunu, depremden ne kadar etkilendiği konusunu inceletmek, bu konuda talepte bulunmak aklınıza geldi mi? Bunu yaptırdınız mı?  Bugün bulunduğu yerde yapılmasına karar verilen stadyumun inşaatından önce yapılan teknik incelemelerde zemininin sağlam olmadığı ortaya çıkmış, bunun üzerine tüm stad projesinin bedeli olarak düşünülen miktara yakın para, sadece zemin güçlendirilmesine harcanarak bu stad inşa edilebilmişti. Zeminin ne kadar güçlendirilmiş olduğu bilinmemektedir ki, ilk dönemlerde saha zemininin bazı yerlerindeki çökmeler, hala sorunlu olduğunu göstermektedir. Burada ciddi inceleme yapılmadan bir maç oynanmasına izin vermek, Yeni Malatyaspor'u ve onun başkanının boyunu çok aşar. Stadın böylesine bir depremin ardından kullanılıp kullanılamayacağına karar verecek olan siz değil, "güvenli ortam" sağlamakla görevli olanlardır.

Burada ilk karar merci, devlet ve devletin Malatya'daki yöneticileridir. Sorumluluk onların üzerindedir. Valilik makamından, ona bağlı ilgili birimlerden ve sorumluluğundan bahsediyoruz ama; sizin hiç aklınıza geldi mi, bu makamla bir değerlendirme yapmak?

Adil Gevrek'in, maçın oynanması ile ilgili yaptığı açıklamalar, bu nedenlerle sorunludur ve sorumluluk taşıması gereken bir kulüp yöneticisine yakışmamaktadır. Maçın oynanmasına ilişkin gerekçeleri ve değerlendirmeleri, Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimiyle ilgili çok ciddi sorulara yolaçacak kadar gülünç, yetersiz ve temelsizdir.

Gevrek, bu konudaki polemikleri sürdürerek,  temsil etmekte olduğu Yeni Malatyaspor'un ve  böylesine bir felakete yaklaşım tarzıyla 'Malatya' adının zarar görmesine yol açmamalı, kendisinin veremediği, değerlendiremediği ertelemeye yönelik kararı verenlere teşekkür etmeli, daha fazla konuşmamalıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Ali S. (4 yıl önce)
    Hele de konu futbol, fanatizm olunca gözler kör oluyor, beyinler duruyor, zeka düzeyi yani IQ yerlerde sürünüyor. Zeka derecesi bazılarının ayakkabı numarasının da altında. Yeni Malatya Spor ile ilgili haber ve yorumların hepsinde bu durum var. Ne olayı biliyorlar, ne okuduklarını anlıyorlar, ne de haberleri yorumlayacak kapasiteleri var. Ama yazıp duruyorlar. Ve maalesef bunlar çok fazlalar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Akyol (4 yıl önce)
    Hiç kimse demeden Malatyaspor başkanı çıkıp demeliydi hala sarsıntılar var stadın durumu belli değil biz bu ortam da maç oynayarak insanımızı tehlikeye düşürmek istemiyoruz diye. Hiçbir şey insan hayatından önemli değildir demeliydi. Ama başkan çıkmış diyor ki biz oynarız bizim için sıkıntı yok, zaten depremde yok Çin nire Malatya nire. Allah aşkına şu fanatiklikten kurtulalım bu oyunun spor olduğunun farkına varalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Guilherme'yi 40 bin Euro karşılığında başka takıma gidebileceği sözleşmesini yapan bu başkan değilmi. Beşiktaşın eski antrenörü Abdullah Avcı istemediği için bu transfer olmadı.40 bin euroluk sözleşmeyi yapıp sonra ağlayan sızlayan bu başkan değilmiydi.Şimdi Sergen Yalçın beşiktaşa geldi ve Guilherme'yide çok istiyor.Transferin bitmesine birkaç gün kaldı.Beşiktaş parayı denkleştirip bu futbolcuyu alırsa görürüm büyük başkana neler söyleyeceğinizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    Adil Gevreki savunanların birinin dahi bu yazıyı anlayabildiğini sanmıyorum.Kör tetikçilik yapıyorlar.Burada çok önemli birşey yazılmış.Stadın durumu nedir inceleme yapılmışmıdır.Bir tanesi bile bunu merak etmiyor.Bunları aklına bile getirmeyen birinin maçın oynanmasını istemesine saplanmışlar.Oturunda bir sorun stadın depremden etkilenip etkilenmediği niye aklımıza gelmiyor.Haydi depremi ve insanları mağdur ettiğini anlamıyorsunuz.Hiç değilse stad konusunda bir sorunuz yokmu.Adamların deprem falan umurlarında değil.Saplanmışlar bir yönetim yalakalığına ne akılları kalmış ne hissiyatları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek sonuna kadar hakli. Once tff malatyaspor klübü başkanını arar erteleme teklifini once başkanla istişare etmelidir. Trabzonspor 120 dk kupa maci oynamış eksik ve cezali futbolcularının eksikliğini fırsat bilip deprem bahanesinin arkasina sigininca adil gevrek te buna istinaden olumsuz cvp vermiştir. Tff trabzon kim oluyorda kafalarina gore 3 5 topcu gelmek istemiyor diye bu sehri hice sayıp erteleme teklifinde bulunuyorlar Bence cok hakli başkan. malatya eksik trabzonu burda yener yada en kötü 1 puan alırdı buda trabzonun işine gelmezdi. Oyuzden trabzonun oyununa geldik. Ayık olun fayık olmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hişşşşttt Yüsüf… Malatya'da zelzele oldu. Yüsüf Malatya ve Elazığ'da insanlar öldü, yüzlerce kişi yaralandı, binlerce bina hasar gördü Yüsüf. Sen halen neyin ne olduğunu anlaşamamışın Yüsüf. Yüsüf tv izle gaste oku. Çık dışarıya evlerine giremeyen insanlara sor ne oldu diye Yüsüf. Malatyaspor'un çapsız yöneticilerinin insanların bu acı gününü maskaralıga çevirip Malatya'yı nasıl rezil ettiklerini öğren Yüsüf… Yüsüfffff.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deprem bizede oldu cümeli tek sana olmadi biz depremi eleştirmiyoruz cümeli biz diyorizki bunlar trabzonun oyunları macin ertelenme talebi bizim hakkımızdır trabzonlu 3 5 futbolcu biz gitmiyoruz diye beyanda bulunup bundan sebep maç ertelenmemeli trabzonlu 3 5 futbolcumu dikkate alınır yoksa malatyasporun klüp başkanımı iyce malatyanin vuzyonunu küçültünuz. Cumeli abe gastede okuyoruz heberde cumeli abe sen rehet ol
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    sığ bir bakış açısıyla ve Adil Gevrek'e çakma fırsatı bulmanın neşesiyle kaleme alınmış bir intikam saldırısı. Sayın gevrek çok basit ve net açıkladı. anlamayanlar ya zekaları ya da hırsları sebebiyle olayı çarpıtıyor. başkan diyor ki "bizi aramadan erteleseler ağzımızı açmazdık. bizi arayıp 'trabzonlu yabancı futbolcular gelmek istemiyor. çıkın erteleme isteyin' dediler. biz de kabul etmedik" diyor. yani işin içinde iş var. mert ve dürüst bir federasyon, art niyetli ve sinsi olmasa malatyaspor'u aramadan erteleme kararı verirdi. sonuç olarak bu kadar yazı yazan duyarlı(!) ismet bey, şu soruya cevap verip yazısını editlesin: Başkanı hangi federasyon yetkisli aradı ve niye böyle konuştu?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Recai (4 yıl önce)
    Trabzon maçı oynanmayınca takım Alanya maçı için 6-7 gün önceden Antalyaya kampa götürülmüş.Depremden etkilenen Malatyasporlu futbolcular istediği için Antalyaya gitmişler.Buda Trabzon maçıyla ilgili tartışmaların Adil Gevrek ve Trabzonn maçının Malatyada oynanması halinde bazı futbolcuların sakatlanacağını kart göreceğini umduğu için Gevreki de dolduruşa getiren Fenerbahçenin kurguladığı bir tiyatro olduğunu ortaya çıkarıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (4 yıl önce)
    Cesur kalem kimsenin söyleyemediğini net anlatmışsın kalemine sağlık abi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Son zamanlarda yaptığım yorumlarda, Gevreği artık bu kulübün taşıyamayacağını ve bir an önce o görevi bırakması gerektiğini belirtmiştim. Nihayetinde çapsızlığını bir kez daha göstermiş oldu bu vesileyle. İsmet Yalvaç'a aynen katılıyorum. Gevreğin amigoları döktürmüş gene. Yok Trabzon 120 dakika oynamış, yok saktlıklar, cezalılar falan filan. Bu adamlar bu şehirde değil de uzayda yaşıyorlar herhalde. Az buçuk aklı olan herkes bu maçın oynanmasına karşı çıkar. Herkes can derdindeyken Gevreğin tetikçileri yağ derdine düşmüş. Allah akıl fikir versin başka söylenecek birşey yok Gevreğe ve adamlarına.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Adil gevrek süreci iyi yönetmedi kendini rezil eti böyle düşük profili kişilerin Malatya gibi takım kulüp başkanı ve şehiri temsil etmesi doğrusu yadırgadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Marif (4 yıl önce)
    Adil Gevrek sonuna kadar haklı. Trabzonspor kendi menfaatleri uğruna depremi bahane etmiş Fenerbahçe maçına tam.kadro çıkabilmek için fitne fesat çıkarmıştır. Maç oynansaydi kafamızı dagitacaktik. Maalesef ayak oyunlarına Malatyalılar'da yazarlarda gelmişlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Trabzonun gerçek yüzünü görmüş oldunuz ışte.Kardeş takım naraları atanlar Allah gösterdi ışte, dertleri Malatya halkı değil.sari kart sınırı ve performans düşüklüğü.Hepsi bir yana insanlar daha enkaz altındayken başlarım maça da Malatyaspora da....Adil Gevregin dün a spor da yemediği laf kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan çıkmış demis ki" Benim için ertelenmesi sıkıntı değil ama TFF yetkilisinin TS istiyor siz de talep edin demesi etik değil" buraya kadar söz net. Anlamayanlar da zaten isine gelmediği için ne desen anlamaz. Ama benim itirazım şuna. Malatya stadı daha yeni yapildi UEFA kriterlerine ve deprem yonetmeligine uygun olarak 7 nin ustundeki siddette bir depreme dayanacak kalitede bir stad. Bana göre 27000 Malatyali vatandaşımızın Allah göstermesin olmasini istemedigimiz bir depremde stadda olması evde olmaaindan daha güvenlidir diye düşünüyorum. Sonuç olarak dünyanın her yerinde bu gibi sosyal tesisler deprem gibi doğal afetler için öncü toplanma yeleridir. Neymiş tam 15000 kisi maçi izlerken deprem olursa ne olurmuş? Bu 15000 vatandasimizin evde yakalanması normal mi geliyor insanlara, kader mi diyeceğiz. Şu anda evlerin ne kadarı depreme dayanıklı onu düşünmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bence başkan bey son derece malatyasporin çıkarını düşünüyor yorgun ve fener maçını düşünen bir trabzonla oynamak mi yoksa dinlenmiş ve derbiyi atlatmış bir trabzonla mi oynamak
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Surekli bu haber sitesini takip ederim .Lutfen tarafsiz haber yapin..Sirf Adil GEVREGI sevmiyorsunuz diye gidip bagira bagira Trabzonspor hakli,Fener hakli diyorsaniz...sizde malatyali degilsiniz...iyisiyle ...kotusuyle adil bizimdir...bu takimi super lige tff veya trabzonmu cikardi...yoksa adil gevrekmi......adil gevregin ne demek istedihigide biliyosunuz....olayi çarpitmayin..adil in karsi ciktigi olay malatyaspordan ziyade trabzonsporun istwginin gerceklesmesi..bundada sonuna kadar hakli
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    erman toroğlu adil gevreğe gerekli sözleri söylemiştir. erman toroğlunu sevmem ama dün haklıydı. bu adam bizi temsil etmeyi haketmiyor ama siyasiler onu orada tutmaya devam ediyor. daha ortaya çıkmamış bir arabadan sırf siyasilere yağ çekmek için 15 adet sipariş veriyor. acaba deprem bölgesine 15 tane çadır gönderdi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    Maçları iptal ettiniz tamam da YEŞİLYURT niye deplasmana gitti.Onu anlayamadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (4 yıl önce)
    filler tepiniyor Malatya ve Malatyaspor eziliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    İsmet Bey ,kaleme aldığınız bu yazınız için sizi tebrik ediyorum.Binlerce Malatyaspor taraftarının duygularına tercüman olmuşsunuz.Yüreğinize sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sercan (4 yıl önce)
    Sizin mantığınıza göre maçın erteleneceği tarihte deprem olma ihtimali yok(!) Insanlar neden işlerine gitti bugün? Malatya'da tüm işler ertelenseydi dediklerinizde haklıydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    İnsanları deprem dolaysıyla kapalı spor salonlarına toplayan insanlara sorun inceleme yapılmış mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan Genç (4 yıl önce)
    Değerli arkadaşlar; futbol, siyaset her şeyi boşverin hadi artçı deprem veya maç esnasında oluşabilecek bir felaketi de geçtim, olaya şu açıdan bakın: Bir maç oynanırken il valisinden, emniyet müdürüne binlerce polisine, ambulansına, sağlık çalışanına vs... bir sürü insan görevlendirilir. böyle bir ortamda esas önemli olan deprem ve artçılar, hasarlı binalar meselesini bırakıp bir sürü insanı maç ile meşgul etmek ne kadar doğru olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok iyi niyetli ve saf bir görüntü çizmişsin.Kardeşim bu olay stattaki seyircilerin güvenliği falan değil.Kardeş Trabzonsporun ayak oyunları.Yazık acı ve elem üzerinden hesaba düşmüşler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (4 yıl önce)
    Hakan bey Malatyalıyız hemde sonuna kadar Trabzon talep etmedik diyor Malatyayı bu kadar rencide eden basit ve basiretsiz açıklamalar yapan GEVREK başkan utanmalı Saçma sapan konuşan Bi başkan derhal Malatya Elazığ ve tüm spor kamuoyunda özür dilemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • ALPEREN (4 yıl önce)
    Ertelensin tabi milletin işi yok bu derdin arasında maçamı gidecek. Esasen ertelenmesini Malatya spor talep etmeliydi. Burda TS. nin kaybedeceği puan yada puanlardan medet uman zavallılar ortalığı karıştırıyor. Nalet olsun onlara şampiyonluk yüzü görmesinler inşallan.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    3 gün önce denizli deplasmanında 120 dakika mücadele etmiş , en önemli oyuncuları kırmızı kartlı, sakat ve yorgun oyuncular bir gün denizli-trabzon, bir gün trabzon - malatya yolculuğu ile sadece arada bir gün istrahat edebilen , ayrıca aynı maçı oynamış olan denizli spor kendi sahasında maçları oynadığı ve hiçbir yolculuk yapmadığı halde antalyaspora 3-0 yenildiği göz önüne alınırsa TRABZON SPOR ne kadar uyanık davrandığı. eğer trabzon önce malatyasporu aramamış ve federasyonu raramışsa KÖTÜ niyet ararım ben arkadaş, bu hafta sonu oynanan maçları malatyadakiler kefelerde ve evlerde seyretmedilermi??? yeni yapılmış 8 şiddet depreme dayanıklı stadtamı maç oynanmıyor, hüzün ise tüm ülke için ve tüm maçlar ertelenseydi! oyun içinde oyunlar var, karadeniz lobisi bizim yorumcuları bile basiretsizliğe itmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • tff nin aciklamasini oku cok bilmisler sizi hadiyin ordan.Insanlar can derdinde ulke seferber olmus neler yapabiliriz diye sizinse derdiniz TRABZONSPOR busefer basaramayacaksiniz ortami germeyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Federasyon ne dedi;Trabzon maça çıkmak istemiyor,bizde iptal ettik dedi.Adil gevrek ne dedi.Biz oynamak istiyoruz,ama federasyon bana Trabzon maça çıkmıyacağını bildirdiği için iptal edildiğini söylediler diyor.Burada ortaya çıkan şu ya Adil gevrek,ya federasyon yada Trabzon bu üçünden biri yalan söylüyor.Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir tesbit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    İstanbul dan Malatyaspor yönetilirse böyle acıklama gelmesi doğaldır. 6 yıldır başkan 1 gün taraftarla maç izlemişmi yada malatya carşısında cay ocaklarında bulunup insanlarla konusmusmu şimdide insanların halinden anlamasını bekliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    adil gevrek ve yönetimi istifa etmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan.Adil gevrek sonuna kadar haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat61 (4 yıl önce)
    Arkadaslar HICBIR Trabzonun Yabanci Oyuncusu Böyle bir Aciklama YAPMAMISTIR! Bu haberlere itibar etmeyiniz ! Federasyonumuz kendince bisey uydurup maci iptal etmek istemistir. Trabzonspor yerlisiyle yabancisiyla MAca Hazirlanmistir ve hatta Otobüsü bile göndermistir Malatyaya! Kimse Malatyayla Trabzonun arasini bozmaya kalkmasin, bu Oyuna gelmeyelim, Saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Manisa da hergun deprem oluyor,manisada tüm faaliyetleri durdurulsun.Kaldiki insanların normal bir şekilde hayatlarını idame ettirmesi gerekir.ismet YALVAÇ Sadece işgüzar bir davranış gösterip, başkanı tibarsizlastirma yazısı yazmış.Bu federasyon için deprem olmasına gerek yok her anlamda yok sayılan bir kulüb var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın çöpçü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    olum ne maçı deprem zezele olmuş evler ocaklar yıklmış canlar gıtmış ölüler var ölülerımız başlarım sızın maçınıza bukadar duyarsız bukadar vurdum duymazlık nedır ya maç ısterse üç dört hafta ertelensın yaralarımız sarılana kadar ben yurt dışında kaç gündür zırıl zırıl ağlıyorum o haberlerı seyredınce ama sızler canlı yaşadınız sarsıntıyı 6.8 i maçmış yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu belliki senin olaylardan haberin yok.Trabzondan da haberin yok.Hele federasyondan hiçç haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Artık depremle yaşamayı öğrenmemiz lazım her depremden sonra karalar yaslar bağlayıp dovunecegimize binalarımızı sağlam yapıp günlük hayata devam etmeyi öğrenmeliyiz.Bu maçta insanların günlük hayata dönüp gerçeklerle yaşaması için bir fırsattı ama birilerinin küçük hesaplarına kurban gitti.Strese ve paniğe devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yılmaz (4 yıl önce)
    Hakan kardeşim ben bir izmirli olarak aynen katılıyorum sana yazdığının altına imzamı atarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (4 yıl önce)
    ismet yalvaçın bu yazısıyla ne kadar malatya yönetimi düşmanı olduğunu gösteriyor hasütsün ismet yalvaç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal çok doğru.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    gürbüz 10 Saat Önce malatyalıymış gibi yorum yapan troller dininiz gidemi trabzon malatyalıların deperemdeki kayıplarından dolayı erteleme istemiş trabzonun yabncı oyuncuları gelmek istememiş ozman hükmen 3-0 malatyaya yazılsın yada tff deperemin nezman olacağını biliyor damı erteledi ne acip durumlar şampiyonluk için insanların maneviyatlarına bile saygınız kalmamış doğrusu bu korkudan trabzon gelemek istememiş bizi üzende bu sizin ki can da malatyanınki can değilmi trabzonu severdim fakat yakışmadı bu şimdi de adil başkan cıktı olanı söyledi diye acılara tutunuyorsunuz ayıp beee acı felan hikaye küçük hesapalr peşinde koşanlar büyük işler yapamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzonsporun bir sürü sakat ve birde cezalı oyuncusu var.Birde gelmek istemiyen futbolcuları var.Çok basit maça çıkmazsan ve 3-0 hükmen yenik sayılırsın.Ancak böyle olmuyor..Niye mi?Çünkü Şampiyonluğa oynuyan Fenerbahçe ile arasında 2 puan fark varken ve bu haliyle bu maça çıkıp 3 puanı alması mümkün olmadığını kendileri de bildiğinden mualesef bu acı üzerinden planlarını devreye sokup,federasyonuda kullanarak tek taraflı bir oyunu devreye sokup bir güzel uyguladılar.Efendim Adil gevrek de aslında bu maçın oynanmaması gerektiğini söylemiş.YALAN.EĞER BÖYLE BİR ŞEY OLSAYDI FEDERASYON HER İKİ TAKIMIN ORTAK BİLDİRİSİ İLE MAÇIN İPTAL EDİLDİĞİNİ KAMUOYUNA BİLDİRİRDİ.Oysa Federasyon Malatyaspor klübünü arıyor ve Trabzonsporun Maça çıkmayacağını bu yüzden kendileride bu maçı iptal ettiğini paylaştı.Ne güzel bir federasyon.
    0
    0
    Yanıtla