SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Bir Hizmet Yarışı'

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Erdoğan’ın Malatya Belediye Başkan Adayı olarak ismini açıkladığı Ahmet Çakır, milletvekilleri ile birlikte Malatya’ya geldi.

Ankara’dan Darende’ye gelen buradan da otobüsle Malatya’ya hareket eden Ahmet Çakır ve beraberindeki milletvekilleri Tavşantepe mevkiinde yaklaşık 1000 araçlık konvoyla karşılandı.

Yoğun araç konvoyu nedeniyle Tavşantepe’de trafik kilitlenirken, otobüsünde kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür eden Ahmet Çakır, “Bu denli yoğun bir ilgi bizleri onurlandırmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için, Malatya’yı büyük şehir yapmak için el birliği ile çalışacağız” dedi.

Kent merkezini de dolaşan konvoyun güzergahı boyunca aracında vatandaşları selamlayan Ahmet Çakır ve milletvekilleri daha sonra parti il binasına geldiler.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, merkez ve 13 ilçenin belediye başkan adaylarını tek tek tanıtırken, adaylık sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milletvekillerine de kararlı ve ilkeli duruşlarından dolayı teşekkür eden Mustafa Şahin, adaylık sürecinde, adayların ne sağında ne solunda durmayarak yine tarafsızca çalışan il teşkilatını da kutladığını bildirdi.

Karşılama töreninin görkemli olmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Şahin, “Malatya tarihinde görülmemiş bu kutlamayı daha da görkemli yapardık ama Filistin topraklarında kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden bütün kardeşlerimiz katledilmektedir. Bu katlimaların lanetliyoruz” dedi.

Konuşmasına, kendisine bu görevi veren Başbakan’a teşekkür eden Ahmet Çakır, konuşmasında şunları kaydetti:

“Kutsal göreve talip oldum. Öncelikle bize güvenerek bu görevi veren Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu kutsal göreve layık olmaya çalışacağız. Ak Partiye yakışan hizmetleri yapacağız. Bana destek olan başta teşkilatım olmak üzere, il ve belde belediye başkanlarıma, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Beş yıldır Malatya’ya hizmet eden Sayın Cemal Akın’a teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışıdır. Malatya’ya güzel hizmetler yaptı. Ama şimdi bize bu görev verildi. Ben benimle birlikte aday adayı olan 15 arkadaşıma da teşekkür ederim. O arkadaşlarımızla da el birliği yaparak, Malatya’yı büyükşehir yapma yolunda, kısa ve uzun vadeli planlarla Malatya’yı daha yukarılara taşıyacağız. Ben Malatya’nın bütün dinamikleri, bütün sivil toplum kuruluşları ve odaları ile el birliği içinde diyalog içinde çalışacağım. Ekibimi her anlamda uzmanlaşmış kişilerden seçip, kendini yetiştirmiş başarılı insanlarla çalışacağım. İnşallah en güzel hizmetleri sizlerin desteği ile yapacağız. Bu karşılama törenini organize eden herkese teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdılar.”

Karşılama ve partideki törende; AKP milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca da hazır bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız