SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Bir Minibüs!..

0
Güncellendi - 2016-07-01 02:54:50
Bu Bir Minibüs!..
A- A+ PAYLAŞ

Minibüsün yoldan çıkarak trambüs direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Çevreyolu Çöşnük Kavşağı yakınlarında Altıntaş Düğün Salonu mevkiinde meydana geldi.  Yunus Çakmak (29) yönetimindeki 44 PC 356 plakalı minibüs ile  Battalgazi Kavşağı’ndan Çöşnük kavşağına doğru  seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, araç yoldan çıkarak yolun sağ tarafındaki trambüs direğine çarptı.

Çarpmanın etkisi ile minibüs hurdaya dönerken, araç içerisinde sıkışan sürücü ve yanında bulunan Cebrail Çakmak’ı (14) Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çıkarttılar.

Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DARENDE- GÜRÜN ARASINDA..

Bu arada bir kamyonetin yoldan çıkarak 4 metrelik şarampola yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, Darende-Gürün Karayolu üzerindeki Medişeyh mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 44 DZ 406 plakalı kamyonet direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda yoldan çıkarak, yolun sol tarafındaki 4 metrelik şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan toplam 3 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulans ile Darende Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

lz1

lz4

lz5

drn

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • fbay (7 yıl önce)
    boşş boş yorum yapmayın...alakaya maydanozz trambus trgi ne alaka kardesım....aşırı hız gibi gözüküyor.yoksa bukadar parçalanmaz.yaralılara gecmiş olsun.hız sınırı 70.hatta bu araba icin 60 sanırım.gereksız yorum yapmayın,yok trambus yok agac...herkes kuralları tanısa jkaza olmaz....geriside kaza ve kader dir.dikkatli olucan taktırı Allaha bırakacan.yanlışmıyım
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Trambus savunan arkadaslar kaç tane buyuksehır gezdınız? Sız hıc hertarafı dırek tel olan bır şehir gordunuzmu? Şanlıurfa da trambus yapıyor bakın Internet'ten yol nerden gecıyor. Tabıı kı sürücü aşırı hız yaparsa hatalı! Ama duble bır yolda 50 km hızlamı gıdecek! Kaza yapsa daha bu dırekler yüzünden araçta kurtulma ıhtımalı var ıken aracı ortadan ıkıye bölünmek zorundamı? Olmek zorundamı? Kaza yapan araç dıreklerı devırmek zorundamı? Ağaç demıs bır arkadas ağaç bır aracı ortadan bölmez. Saplanıp kalmaz! Ağaç yola bukadar yakın olmaz.. Cahılce yorumlar sızınkı.. Ortadan gıden bır sıstem zarar vermez trafıgı etkılemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hıdır (7 yıl önce)
    Trambüs direği olmasa ağaç olaçak,çarpmak için yer mi yok.?Direğe bahane bulacağına sürücülere tavsiyede bulunsanız ya! Muhalefetin bu kadarına da pes doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    yani bütün suç tranbüs direginde demi aracını çok hızlı sürenlerde suç yok. trambüsleri kullanmadığınız burdan belli resmen üniversitenin bütün yükünü çekiyor. ve normal bir hızla giden hiçbir araç bu şekilde neye çarparsa çarpsın olmaz. önce insanlarımıza araba süremeyi ögretelim sonra sorunu direklerde çıkartalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Su mınubusun halıne bak.. Traleybüs dıregıne çarpmış. Sayın Ahmet Çakır Malatya ya raylı sıstem yapmayarak Malatya ya en büyük ıhanetı yaptın ayrıca su traleybus yolun orta serıtınden gıtmelı dıreklerı de ortada sıralı olmalıydı.. Yan yol nedır arkadas! Her tarafı dırek, tel yaptınız! Enınde sonunda bu sıstem kalkacak ve raylı sıstem yapılacak yolunda ortasından gıdecek. Ama tarıh senı affetmeyecek Çakır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Arıkan (7 yıl önce)
    Geçen pazar mişmiş park çıkışında peugeot 206 marka genç işi bir araç önümüzde giderken bir badala gelince altını vurmamak için manevralar yaptı kornaya bastım diye bana diklendiler eyvallah çektim ailem yanımdaydı devam ettiler yimpaş kavşağını geçtim bir kaza olmuş trambüs direğine çarpışlardı inip baktım bana artistlik yapan kişiler biri araçtan fırlamış kafası yere gelmiş kanıyordu ilk müdahaleyi biz yaptık annem eşarpını çıkardı kafasına tampon yaptık ambulansa haber verdik alıp gittiler ertesi gün duyduk biri ölmüş diğeri yogun bakımda burda anlatmak istedigim lütfen yavaş ve dikkatli olalım arkamızda ağlayan olmasın Allah acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • anneniz beddua etmiş
    0
    0
    Yanıtla