SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Bir Nöbet Değişimi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:08
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya milletvekili adayları il binasında yapılan toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Milletvekili adayları Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan, Serdar Yıldız ve Mehmet Ali Özpolat MHP İl Binasında yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Milletvekili tanıtım toplantısında açıklama yapan il başkanı Mehmet Erdem, “7 Haziran'da milletimizin sağduyusu galip geldi ve AKP’yi tek başına iktidardan alıverdi. İnşallah 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde MHP seçime hazırdır. Genel merkezimiz tarafından seçilen arkadaşlarımız Malatya’ya geldi ve tanıtım programı düzenledik. Yüce Türk milleti 7 Haziran'da vermiş olduğu dersin daha fazlasını bu seçimde verecektir” ifadelerini kullandı.

MHP Malatya 1. sıra adayı Fikri Şinasi Kazancıoğlu ise “Gerçekten Malatya’da çok güzel bir çalışma yaptılar. Çok güzel neticeler aldılar. Bu bir nöbet değişimidir. Şimdi böyle oldu. Ben aynı performansın üstüne koyarak, siz değerli büyüklerimizle, gönüldaşlarımızla daha iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız