SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Bizim Gururumuz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan (soldaki), 2009 yılı gelirine ilişkin 1 milyon 807 bin 560 lira kurumlar vergisi ile rekortmen olan Özel Gözde Hastanesi işletmecisi Ultra Emar Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Kenan Kalı'ya çiçek verdi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, "Yıllık kazanç sıralamasında ilimiz mükelleflerinden Gözde Hastanesi Ultra Emar beyan ettiği yıllık kazançla bu yılda birinci sırada yer almıştır. Biz, Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı'ya ve tüm hastane çalışanlarımızı başarılarından dolayı kutluyoruz" dedi.

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Kenan Kalı ise,"Bugün bizim için özel bir gün. Ben başarıdan ziyade başarının istikrarına inanan bir insanım. Ve bu çiçeği bütün arkadaşlarım adına alıyorum. 2007, 2008 ve 2009 yıllarında kurumumuz vergi rekortmeni oldu. Bu bize büyük bir gurur. Verginin ülke için önemine inanıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız