SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Böyle Gitmez'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi ve bağlı beldelerde incelemelerde bulundu. Kutan, Perşembe akşamı da düzenlenen toplantıda partisinin milletvekili adaylarını tanıttı.

DOĞANŞEHİR'DE..
İlçe merkezinde Saadet Partisi Milletvekili adayları ile esnafları ziyaret eden Kutan, esnaflarla tanıştı ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Söğüt beldesine geçen Recai Kutan, 1 ay önce Diyarbakır'ın Lice İlçesinde şehit olan Uzman Çavuş Suat Özcan'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Kutan, şehit ailesini ziyaretinde "PKK terör örgütünün asıl destekleyicisi ve çıbanbaşı AB , Amerika ve İsrail'dir. PKK terör örgütüne lojistik destek bu devletlerden gelmektedir İsrail şu anda Peşmergeleri eğitiyor. Emekli paşa Edip Başer 4,5 ay Amerikalılarla PKK konusunda yaptığı çalışmalar sonucunda yaptığı açıklamada üzülerek söylüyorumki Amerika bu işin 1 numaralı destekcisidir, dedi" şeklinde konuştu.

Kurucaova ve Erkenek beldelerinde de halkı ve esnafları dolaşan Recai Kutan, bu beldelerde de yaptığı konuşmalarda da özet olarak şöyle dedi:

"Bugun yine 1 askerimiz Lice de şehit olmuştur. Haberini aldık ve üzüldük. Geçen günlerde de Söğüt'lü bir askerimiz şehit oldu. Bunların amacı büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmektir. Millet olarak bizi güçlü kılan milli ve manevi duygularımızdır. Bunları muhafaza etmek zorundayız. Uyuşturucu ve alkol kullanımı 12 yaşın altına düştü. Cebinde kalem taşıyacak öğrenci kama taşıyor. Sloganımız bu böyle gitmez. Bu seçimde bize oy verirseniz sonra ellerimiz kırılsın demezsiniz Takdir sizlerindir."

ADAY TANITIMI..
SP Genel Başkanı Kutan, partisinin Malatya milletvekilleri adaylarını tanıtmak amacıyla Çırağan Düğün Salonu'nda düzenlediği toplantıya da katıldı. Kutan burada yaptığı açıklamada, 22 Temmuz'daki genel seçime çiftçi kesiminden katılımın az olacağı iddiasında bulunarak, "Seçimin çok sağlıklı olacağına inanmıyorum. En başta Malatyamız için söyleyeyim; o dönemde kayısı ile ilgili yoğun faaliyetler olacak. Kayısı toplamak için komşu illerden binlerce işçi gelecek. Peki onlar oy kullanabilecek mi? Hayır. O halde
çiftçi kardeşlerimizin büyük bir bölümü tarlada bahçede oldukları için sandık başına gidemeyecek" dedi.

Kutan, partisinin milletvekili adaylarını da tanıtarak, hemşerilerinin desteğine inandıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız