SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Bütçe Yetmez!.."

A- A+ PAYLAŞ
 
2012 yılında Malatya İl Özel İdaresi'nin tahmini bütçesi 43 Milyon TL olarak öngörüldü. 
 
İl Genel Meclisi Başkan Vekili Hasan Gögüs'ün başkanlığında Kasım Ayı Toplantı'sını sürdüren İl Genel Meclisi'nde,  gündemindeki maddeler görüşüldü.
 
"İHTİYAÇLARI KARŞILAMAZ"
 
2012 yılı tahmini bütçesinin ele alındığı toplantıda üyeler arasında bütçe müzakere edilirken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup başkanvekili Mustafa Mengüç, 43 milyon TL'lik tahmini bütçe ile beklenen hizmetin verilemeyeceğini ifade edip, bu paranın ihtiyaçları karşılayamayacağını söyledi. 
 
"KÖY YOLLARI HALA STABİLİZE"
 
Meclis üyesi Vahap Altunok ise, Hatay'da köy girişlerinin parke taşlar ile döşendiğini belirterek, Malatya'da ise birçok köy yolunun stabilize olduğunu, yazın tozdan kışın ise çamurdan çıkılmadığını aktardı. 
 
 
"ACİLİYETE GÖRE YAPILACAK"
 
AKP  grup başkan vekili Mehmlet Ali Doğan ise, bütçe ve imkanlar ölçüsünde, sorunların aciliyetine göre hizmetlerin yapıldığını belirtti.
 
"ADALETSİZLİK OLUR" 
 
Başkan vekili Hasan Gögüs'ün da yaptığı konuşmada, "Meclisimize verilen en büyük yetkilerden biri de bütçe hazırlamaktır. Hepimiz de biliyoruz ki, başka ilden gelen bir insan, şehrin bir ucundaki köyde ne eksik olduğunu bilemez. Ancak, başkanımızın da sürekli dile getirdiği bize yürütme hakkı verilmesini istiyoruz konusunda ben diyorum ki, kanun ne diyorsa onu uygulamak zorundayız. Yasama hakkımızı elimizden almasınlar da, yürütme hakkı verilmesin. Ancak keyfi ve zorla uygulama yapılırsa, orada adaletsizlik olur" dedi. 
 
 2011 yılı bütçesi 36 milyon Tl olan İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı tahmini gelir gider bütçesi 43 milyon TL olarak öngörülmesi konusu ele alınıp, 17 maddelik bütçe okunarak komisyonlarda görüşülmek üzere havale edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız