SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Çözüme Karşıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:23:10
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''Milleti bölmenin adı çözüm olarak görülüyorsa, biz çözüme ve çözüm taraflarına karşıyız'' dedi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bulgaristan'da Hak ve Özgürlükler Hareketi lideri Ahmet Doğan'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı ve olayın tüm yönleriyle aydınlığa kavuşmasını, saldırının geri planındaki asıl saiklerin ortaya çıkarılmasını beklediğini ifade etti.   

Türkiye'nin adım adım tasfiye edildiğini iddia eden Bahçeli, şöyle konuştu: 

''Demokrasi, özgürlük, çözüm, barış, insan hakları çığırtkanlığıyla Türk milleti eskiye nazaran daha vahim bir sürecin içine sokulmuştur. Sevr'de yarım kalan hesaplar, milli iradeyi temsil eden çoğunlukçu iktidar tarafından milli birlik ve kardeşlik projesi diye yutturulmaya çalışılan çöküş ve çözülme programının içine alınmıştır. Çözüm sözleri, barış ezberleri varlığımızı, birliğimizi ve bin yıllık hukuku harap etmeye ayarlı saatli bir bombaya dönmüştür. Sevr'e, barış antlaşması diyerek imza atanların varisleri, bugün yeniden barış sözleriyle Türk milletinin defin törenini hazırlamaktadır. Dün işgalcilere kucak açanlar, dün Türk'e ölüm fermanı yazanlar, dün Anadolu'ya kabus yaşatanlar, bugün yeniden çözüm iksiriyle gözleri boyamaya ve akılları karıştırmaya gayret etmektedirler. Başbakan Erdoğan, Damat Ferit'ten aldığı bayrağı parçalanmış millet bünyesine, bölünmüş vatan coğrafyasına dikmek için çalışmaktadır. Bunun için, tıpkı izinden yürüdüğü gayri milli isimler gibi istismarda, aldatmada sınır tanımamaktadır.

Başbakan Erdoğan'ın teslimiyetçi ve diz çöken acizliği her zillete boyun eğen, her kepazeliğe davetiye çıkaran politikaları Türkiye'yi ve Türk milletini sona yaklaştırmaktadır. AKP Hükümeti, 'Şark Meselesi'nin kalıntısı, uzantısı, parçası ve bir uzvu olmaya talip olmuştur. Başbakan Erdoğan için Haçlılarla, kafir planlarıyla bir ve aynı niyete sahip olmak rahatsız edici görülmemiştir.''  

Türk milletinin bütünlük içinde yaşaması dışında hiçbir alternatifi kabullenmediklerini vurgulayan Bahçeli, ''Milleti bölmenin adı çözüm olarak görülüyorsa, biz çözüme ve çözüm taraflarına karşıyız. Türkiye'yi yıkmanın, devleti dinamitlemenin adı barış ise biz barış denilen kılık değiştirmiş bölücü üsluba tamamıyla kapalıyız ve karşıyız'' dedi.  

Dayanışma içinde olan zalimler, kötüler, hainler, bölücüler ve teröristlerle başa çıkacaklarını dile getiren Bahçeli, ''Bırakın AKP, CHP, BDP, PKK, Barzani, İmralı canisi ve Kandil artıkları aynı safta toplansınlar, aynı kalıba girsinler. Biz hepsine bozkurt gibi direniriz'' diye konuştu.  

Bahçeli, ''Türkiye getirilen cenazeler, AKP'nin müsamahası ve göz yumması altında tam bir şova dönüşmüş ve aleni terör propagandasına çevrilmiştir'' dedi. 

Devlet Bahçeli,''Diyarbakır'da devlet PKK'nın seviyesine indirilmiş, polis ve askerler geri tutulmuştur. Bu aslında, ikinci bir Habur'dur ve rezillikler örtbas edilerek, hasır altı yapılmıştır'' diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız