SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da AKP'nin 'Kaldırım' Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:31
Bu da AKP'nin 'Kaldırım' Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Orduzu Kaldırım Mahallesi'nde küçük bir grubun protesto girişimleri, sözlü ve fiziki sataşmalarının damga vurduğu seçim toplantısıyla ilgili olarak partinin yayınladığı parti bülteninde, herhangi bir olaydan bahsedilmedi.

AKP'nin, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Öznur Çalık ve Milletvekili Mustafa Şahin'in fotoğraflarıyla birlikte basına gönderdiği "Kaldırım Gecesi" bülteni şöyle:

"AK Parti heyeti, Orduzu Kaldırım Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri AK Parti heyetini büyük bir coşkuyla karşılayarak, '6'da 6' sloganları attılar. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Orduzu Kaldırım Mahallesi'nde toplantı yaptı. Mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yola çıktıkları günden buyana her konuda çalışma yaptıklarını belirterek, vatandaşların belediye ile ilgili olan iş ve işlemlerin hepsinin gönül rahatlığıyla yürüdüğünü ve yürütüldüğünü ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Orduzu Kaldırım Mahallesi sakinlerinin AK Parti'ye yüzde 93 destek verdiğini hatırlatarak, "Nasıl ki yüzde 93 oy verdiyseniz, Allah'ın izniyle bu hayati mesele olan, ikinci yarının başında olduğumuzu söylediğimiz Ahmet Davutoğlu ile gireceğimiz bu seçimde de inşallah onun üzerinde destek vereceksiniz. Biz, 6'da 6'yı planlıyoruz. Türkiye'de de 400'ü hedefliyoruz. Bunun karşısında hiç kimse duramayacak inşallah" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, hizmet için greve geldiklerini kaydederek, Malatya'nın 6 yıldır bir kalkınma sürecine başladığını, büyükşehir olarak hizmetleri her noktaya yaygınlaştıracaklarını ifade etti.  Çakır, Türkiye'de oynanan oyunların bozmak adına verilecek bir oyun büyük öneme sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, "Türkiye'de çok ciddi bir çirkin ittifakın senaryoları var. Bununla alakalı aramıza nifak sokmaya çalışan bir takım mihraklar var. Buna Allah için kimsenin alet olmaması lazım. Bu ülkede 13 yıldır AK Parti'nin yapmış olduğu icraatlarda eğer Orduzulu, Kaldırım Mahallesi'nde bir kardeşimiz, anamız, bacımız rahatsız oluyorsa, biz bu siyaseti yapmayız. Bizim siyasi anlayışımız ezilen, ötekileştirilen, dışlanan, horlanan; inancından ve kimliğinden dolayı yok kabul edilen bütün mazlumların derdiyle hemhal olmak için siyaset yapıyoruz" diye konuştu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık da, Orduzu Kaldırım Mahallesi sakinlerine '6'da 6'ya var mısınız?' diye sordu. Mahalle sakinleri ise 'varız' cevabını vererek, alkışladı. Çalık, "Söyleyin duymayan kalmasın. Allah nasip ederse Malatya'da 6'da 6, Türkiye'de 400 milletvekiline gidiyoruz. Kaldırım'daki coşkuyla, çocuklarımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle, annelerimizle, hep birlikte; Orduzu'dan Kaldırım'dan aldığımız yüzde 93 destekle inşallah bir kez daha yola devam edeceğiz" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız