SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da 'Aksaray Malaklısı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:21:38
Bu da 'Aksaray Malaklısı'
A- A+ PAYLAŞ

Aksaray Malaklısı, Kayseri Tarım Fuarından sonra, şimdide Malatya'da düzenlenen fuarda tanıtıldı. 

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Tarım Fuarı’nda tanıtılan Aksaray Malaklısı 11-14 Nisan’da Malatya’da yapılan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda, Aksaray Malaklı Dernekleri tarafından tanıtımı yapıldı. Malatya'dan dönen Malaklılarla ilgili bilgi veren Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Miktat Küçük, Aksaray Malaklı Köpek ırkının kendine has iri fiziği, sarkık dudaklarıyla karakteristik, gösterişli, güzel kafa yapısı, sadakat ve cesurluğu ile nam salmış bir ırk olduğunu söyledi. Malaklı'yı Türkiye ile dünyada birçok kişinin beslemesine ve büyük ilgi çekmesine rağmen bir çok insan tarafından Kangal zannedildiğini belirten Küçük, “Malaklıya sahip çıkan iki derneğimiz dar ve kısıtlı imkanlarla hareket ediyorlar. Birkaç yıldır Malaklı'yı tanıtma ve ırk tespiti çalışmalarını başarıyla yapma gayreti içerisine girdik. Aksaray Tarım Platformu sponsor olurken, Aksaray Malaklısı’nı ve dolayısıyla Aksaray’ımızın tanıtımına katkıda bulunup aynı zamanda derneklerimize de destek amaçlanmıştır” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız