SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da 'Bahşiş İçin' Çocuk Terörü!

0
Güncellendi - 2017-08-22 03:57:27
Bu da 'Bahşiş İçin' Çocuk Terörü!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 kuruş para alabilmek için düğün konvoylarının önünü kesen çocuklar, oyun oynar gibi bahşiş kapıyor.

Malatya’da, düğünlerin artmasını fırsat bilen çocuklar, kendilerini bekleyen tehlikelerden habersiz gelin arabalarının önüne geçerek bahşiş kapmaya çalışıyor.

Özellikle kentin en işlek bölgelerinden olan Kanalboyu Caddesi, Çevre Yolu kavşakları başta olmak üzere tüm ana caddelerde bu iş için mesai yapan 7-15 yaşları arasındaki çocuklar, hareket halindeki düğün konvoylarının önünü keserek bahşiş alabilmek için birbirleriyle yarışıyorlar.

Araçların hızına aldırış etmeden konvoyun önüne atlayan çocuklar para alana kadar araçların peşini bırakmıyor. Araçların arasında koşarken kimi zaman ezilme tehlikesi atlatan, kimi zaman da araç sürücülerinin sert tepkisi ile karşılaşan çocuklar yine de alacakları bahşişten vazgeçmiyor.

Kanalboyu Caddesi'nde esnaflık yapan Abuzer Atar isimli bir vatandaş, benzer görüntüleri kentin muhtelif noktalarında da görmenin mümkün olduğunu belirterek, "Çocuklar düğün araçlarının üzerine 5-6 kişi birden yükleniyorlar. Geçtiğimiz günlerde birkaç çocuğu üzerine atladıkları araç fırlattı az kalsın ölüyorlardı. Diğer taraftan da gelin araçlarının üzerindeki etiketleri de koparıyorlar, sıkıntı büyük umarız yetkililer konuyla ilgili olarak gereken tedbirleri alırlar" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Eren (6 yıl önce)
    Kotu bir.durum olabilir.bu ama bide olmadıklarını düşünün bayramda şeker toplayan çocukların yok olduklari.gibi düğünlerde onlarsız olamz saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA44 (6 yıl önce)
    Emniyet kamera goruntulaeriyle o cocuklari cocuk subesine cagirsin...bikac kez haber yapilsin...en azinda azalir...cok tehlikeli..daha dun yanimda gelin arabasinni kullanan kisi cocuga su şisesini son surat firlatti..eger gozune gelseydi goz gitti..baska seylerde atabilirler..sinir aninda hersey olur...silahta cikar boyle giderse
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)
    Kanalboyu Caddesi’nde esnaflık yapan Abuzer Atar bey kardeşim, sizce yetkililer ne gibi önlemler almalı? ben düşünüyorum hiç bir şey bulamadım. her şeyi yetkililerden bekleye bekleye işin cılkını çıkardık. herkes çağasına çoluğuna sahip çıksın.
    0
    0
    Yanıtla