SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Bıçaklama Sonrası Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yakınlarının bıçaklandığını öğrenen şahıslar, polislerin yanında zanlının yakınlarıyla tekme tokat kavga ettiler. Polis bıçaklama olayına karışan zanlıyı yakaladıktan sonra, olay yerinde uzun süre suç aleti olan bıçağı aradı. Kavgaya şahit olan vatandaşlar polise bıçağın nereye atıldığını görmediklerini söylediler.

Malatya merkez Akpınar Meydanı Elmas İş Hanı'nın zemin katında bulunan bir çay evinde alacak verecek meselesinden dolayı çıkan kavgada Kerim Demez adlı şahıs, bıçakla Ahmet Yıldırım adlı şahısı yaraladı. Yaralanın Ahmet Yıldırım, iş hanından çıkartılarak kaldırıma götürülüp, ambulansa haber verildi. Zanlı ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerine çok sayıda polis gelirken, yaralanan şahısın bir yakın, burada zanlının yakınlarına polislerin yanında tekme-tokat saldırdı. Polisin zorla ayırdığı kavgada yaralının yakını uzun süre sinirlerine hakim olamadı. Ambulans beklenirken, çok sayıda vatandaşta olay yerinde durarak, gelişmeleri merakla izledi. Polis ekipleri zaman zaman kalabalığın dağılması için uyarıda bulundu.

Gelen ambulansla yaralı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayın zanlısı ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının üzerinde suç aleti bıçak çıkmayınca, polis ekipleri, olayın meydana geldiği çay ocağında ve işhanın da uzun süre arama yaptılar. Kavgaya şahit olduklarını söyleyen vatandaşlar, bıçağın nereye atıldığını görmediklerini söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız