SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da 'Dön Hasta Dön ' Sistemi!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:08
Bu da 'Dön Hasta Dön ' Sistemi!.
A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hastanesi'ne muayene için başvuran hastalar, 3 ayrı yerdeki binalardan hizmet almak zorunda kalırken, bu duruma tepki gösterdiler.

Malatya Devlet Hastanesi'nden, rahatsızlıkları nedeniyle bazı branşlarda sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlar, teşhis ve tedavi için, ayrı yerlerde bulunan Eski Devlet Hastanesi, Beydağı Devlet Hastanesi (Eski SSK) ve Yeni Devlet Hastanesi'ne gitmek zorunda bırakıldıklarını belirterek, tepkilerini dile getirdiler. Kulak ve baş ağrısı şikayetleri nedeniyle, Devlet Hastanesi'nde internetten randevu aldığını belirten vatandaş, muayene için Eski Devlet Hastanesi'ne gittiğini, burada muayene eden doktorun Tomografi çekimi için kendisini Beydağı Devlet Hastanesi'ne gönderdiğini, burada tomografiyi çektirdikten sonra, sonuçları değerlendirmek için ise Yeni Devlet Hastanesi'ne gitmek üzere randevu verildiğini belirterek, "Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi bu mu? Hasta halimizle, birbirinden epeyce mesafeli binalara gitmek zorunda kalıyoruz. Niye bu konuda bir koordinasyon sağlanmıyor. Niye muayene, tomografi vs. gibi cihaz ve sonuç değerlendirme aynı yerden yapılamıyor? Adeta kapı kapı süründürülüyoruz. Yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyoruz."dediler.

Bu arada, Eski Beydağı Hastanesi'nde bulunan Tomografi alanını çevresinin, ıssız ve bakımsız olması, temizlik sorununun bulunması da eleştirilen bir başka konu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız