SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Geçidin Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Pazar akşamından itibaren trafiğe açılan Çevreyolu alt geçitlerinde ışıklandırma işleminin de tamam olduğu bildiriliyor.

Karayolları Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, alt geçitle ilgili verdiği teknik bilgide,
"Emeksiz ve Akpınar Kavşaklarının birbirine bağlayan bin 400 metre uzunluğundaki altgeçitde, hemzemin kavşaklar daha önce trafiğe açılarak üstten geçiş imkanı sağlanmış, şehirlerarası transit trafiğe ait olan alt yoldaki 2 gidiş 2 geliş olmak üzere toplam 4 şeritte ise 13 Şubat 2011 saat 18.00 itibarıyle transit trafiğe geçiş imkanı sağlanmıştır. Her üç altgeçitde toplamda 33 bin metre fore kazık, 350 bin metreküp kazı 7 bin metreküp demirli beton 200 adet hazır kiriş imalatı gerçekleşmiştir. Bugüne
kadar yapılan toplam harcama 2010 yılı fiyatlarıyla 35 milyon TL'dir" demişti.

Alt geçitlerin yanı sıra, Akpınar ve Turgut Temelli (Emeksiz Devamı) kavşaklarında da ışıklandırma işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız