SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu da Geride Kaldı''

A- A+ PAYLAŞ

3-1'lik galibiyetin ardından Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, rakibin "günümüz futboluyla bağdaşmayan bir anlaşıyla, oyunu çirkinleştirme taktiğiyle.." mücadele ettiğini öne sürerken, Uşakspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Malatyaspor'u çok zorladıklarını ancak yenildiklerini söyledi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Kartal şunları söyledi:

"Bugünkü maç her iki takım açısında da gerçekten çok önemliydi. Bizim açımızdan , Uşakspor açısından da. Bizim mutlak galibiyetten başka bir düşüncemiz yoktu. Oyunun başında yediğimiz erken bir gol. Buna rağmen demoralize olmadan, kazanma arzusu ve isteğiyle sahada futbol oynamak isteyen bir Malatyaspor takımı vardı. Rakip takım ise oyunu çirkinleştirmek adına kalabalık defans yaparak, işte bize fazla pozisyon vermeden adam adama oynayarak günümüzün futboluyla hiç bağdaşmayan bir oyun anlayışıyla buraya gelmişlerdi. Sadece gol yemezsek bir puan alırmıyız ve bir tane gol atıp buradan 3 puan alır mıyız felsefesiyle bizim maça çıktılar. Bizde bunu biliyorduk, hafta başından beri buna göre çalıştık. 3-1 kazandık. Oyunun başından sonuna kadar futbol oynamak isteyen , kazanmak isteyen bir Malatyaspor sahada vardı. Emeğimizin karşılığını aldık. İyi oynayarak, daha farklı olabilirdi. Kazandık oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu çok çabuk hava değişikliğine rağmen bir gün soğuk, bir gün sıcak bir ortama rağmen iyi bir mücadele ettik. Rakibi hiç pozisyon vermedik. Onun haricinde aldığımız 3 puan Malatyaspor camiasına taraftarlarımıza armağan olsun. Bu da geride kaldı 6 haftalık bir önümüzde maç serisi kaldı. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü İzmir’deki Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz. Serkan Bensol’un 4.ncü sarı kartı oldu, oynayamayacak olması nedeniyle onun yerine oynayacak olan takım içerisinde bir arkadaşı hazırlayacağız. Karşıyaka maçına en iyi şekilde hazırlanıp oradan da bu sefer şeytanın bacağını kırıp puan yada puanlar evimize dönmek istiyoruz."

UŞAKSPOR CEPHESİ..
Uşakspor Teknik Direktörü Sözeri'nin maç değerlendirmesi de şöyleydi:

"Maçın başında hemen öne geçtik , 1-0 öne geçtik, iyi de başladık oyuna. Malatyaspor’un etkili olduğu tarafları biliyorduk, yan topla özellikle, kenardan gelen yan toplarla etkili oynuyorlardı.Bunun için önlemler almıştık ama maalesef yine hastalığımız, basit gol yeme hastalığımız nüksetti ve bir anda 2-1 mağlup duruma düştük. Çok zorladık, Malatyaspor’u hakkaten zorladığımıza inanıyorum. Futbolcularım çok mücadele etti ama sonuçta puan alamadık. Malatyaspor’u tebrik ediyorum. Çok centilmence bir maç oldu. Hakketen böyle maçla her zaman örnek olabilecek nitelikte bir maç oldu. İki tarafı da kutluyorum hem kendi futbolcularımı mücadelelerinden dolayı asıldılar sonuna kadar ama olmadı. Malatyaspor’u de tebrik ediyorum şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız