SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Hırsızın Şaşkını!

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:14
Bu da Hırsızın Şaşkını!
A- A+ PAYLAŞ

Erzurum’un Dadaşkent semtinde bir evden çaldığı çelik kasayı açtırmaya çalışan hırsız, kucağında kasa ile sanayi sitesinde dükkan dükkan dolaştı. Hırsızın sanayi içerisinde dükkanları gezmesi saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. 

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde bir evden çaldığı çelik kasayı açtırmak isteyen hırsızın kucağında kasa ile Metal İşleri Sanayi Sitesi’ndeki dükkanları tek tek dolaşması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay önceki akşam saatlerinde Dadaşkent semtinde bulunan Metal İşleri Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen hırsız, N.K. isimli şahsa ait el yapımı kasayı N.K.’nın evine girerek çaldı. Çelik kasayı çaldıktan sonra kasayı açamayan hırsız, kasayı açtırmak için Metal İşleri Sanayi Sitesi’ne giderek dükkanları tek tek gezdi. Esnafların kasayı açmayı kabul etmemesi üzerine kucağında kasa ile sanayi sitesinde dolaşan hırsız güvenlik kameralarından kaçamadı. Daha sonra bir dükkanda kasayı açtırmayı başaran hırsız, kasanın içinden çıkan poşeti alarak kayıplara karıştı. Durumun polise bildirilmesinden ardından olayla ilgili inceleme yapan ekipler, kasadan çıkan poşetin sanayi sitesinin dışında çöpe atıldığı belirtildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda kasanın içinden çıkan poşette kuru sıkı tabanca, 2 adet tespih, 1 çakı, 1 bıçak, 1 adet dürbün bulunduğu belirlendi. Çelik kasa ve çöpe atılan poşetteki malzemeler N.K. isimli şahsa teslim edilirken, kasayı çalan ve açtırmak için sanayi sitesinde dükkan dükkan dolaşan hırsızın yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız