SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Lokantada 'Temsili' Açılış!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılan bir açılış töreni, ilginç görüntülere yolaçtı. Malatya protokolu, davetine icabet ettikleri açılış törenini, açılacak yerde değil de, bu nedenle yemek düzenlenen lokantada, merdiven demirleri arasına gerilen kurdeleyi keserek yaptılar..

Söz konusu açılış, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası (YMMO)'na bağlı olarak, 3 faal yeminli mali müşavirin bulunduğu Malatya'daki temsilciliğinin açılışıydı. Faal olan meslek mensubu sayısı yeterli olmadığı için, Malatya'da bu meslek grubunun sadece temsilciliği açılabiliyordu. Malatya'da Şefik Şengün, Nedim Poyraz ve Ayten Serçe'den başka faal yeminli mali müşavir yoktu.

Bu meslek mensuplarından, bir ara AKP'den siyasete de soyunan Şefik Şengün, Gaziantep YMMO'ya bağlı Malatya Temsilciliğini üstlendi ve Vilayet Arkasındaki bir işhanının 4. katındaki kendi bürosu da, odanın Malatya Temsilciliği oldu.

Temsilciliğin açılışı dolayısıyla, Şengün'ün bürosunun zemin katında bulunan bir lokantada yemekli "açılış" töreni düzenlendi. Törene ilgi hayli yüksekti.. Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt, Belediye Başkanı Cemal Akın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halil Çivi, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Müftü Bekir Gerek, diğer bazı daire müdürleri, TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, Gaziantep YMMO Başkanı Hasan Aktaş, Malatya SMMMO Başkanı Bahadır Altaş, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık ve birçok davetli hazır bulundu.

Açılışı yapılacak, temsilcinin kendi bürosundaki temsilciliğin, işhanının 4. katında bulunması, davetlilerin "yorulmaması" gerekçesiyle, "temsili" açılış töreni, yemeğin verildiği lokantanın yüksek zeminindeki merdiven korkuluklarına gerilen kurdelanın, Vali tarafından kesilmesiyle yapıldı. Tabi öncesinde bazı konuşmalar yapıldı.

Lokantada yapılan "temsili" açılış, kimbilir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çarşamba günü Malatya'ya yapacağı ziyarette, süresinin kısıtlı olması nedeniyle, tamamını Sıtmapınarı'nda gerçekleştireceği "temsili" açılışların, minyatürü, yerel yöneticiler için bir alıştırmasıydı, belki de!.. Hem de tam kadro katılımlı bir alıştırma!..

FOTOĞRAF: Bakış- Görüş Gazeteleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız