SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da 'Mişmiş Gölgesi'!

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:08:25
Bu da 'Mişmiş Gölgesi'!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklığı özellikle öğle saatlerinde bunaltıcı oluyor.

Hava sıcaklığının artması nedeniyle kentte 11.00- 16.00 saatleri arasında cadde ve sokaklarda olan insan sayısında gözle görülür bir azalma olurken, çalışmak zorunda olanlar ise buldukları gölgelerde güneşin yakıcı etkisinden uzaklaşmaya çalışıyorlar. Yandaki fotoğrafta da, Malatya Çevreyolu'ndaki Adliye Kavşağı'na belediyece yerleştirilen "dev kayısı"nın altında gölgelenen belediye işçileri görülüyor.

Bu arada, Meteoroloji tarafından Malatya'da 28 Haziran Cuma ve 2 Temmuz Salı günleri arasında tahmin edilen hava sıcaklıkları ile nem oranı da şöyle:

28 Haziran Cuma: En Düşük 22- En Yüksek 36 Derece, Nem Oranı Yüzde 42

29 Haziran Cumartesi: En Düşük 22-En Yüksek 36 Derece, Nem Oranı Yüzde 32

30 Haziran Pazar: En Düşük 23- En Yüksek 37 Derece, Nem Oranı Yüzde 24

1 Temmuz Pazartesi: En Düşük 22- En Yüksek 36 Derece, Nem Oranı Yüzde 46

2 Temmuz Salı: En Düşük 22- En Yüksek 33 Derece, Nem Oranı Yüzde 60

Malatya'da geçmiş yıllarda 28 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında, ortalama en düşük sıcaklığın 17,8 derece, en yüksek sıcaklığın 32,1 derece olarak kayıtlarda yeraldığı da belirtildi.

FOTOĞRAF: Savaş BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız