SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Tatbiki Hasta!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapılan yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Beydağı Devlet Hastanesi Baştabipliği yangınla mücadele ekiplerinde görevli personel ile diğer personelin yangından korunma, yangını söndürme konularında eğitilmeleri için bir tatbikat düzenlendi. Sağlık İl Müdürlüğü, Beydağı Devlet Hastanesi ve Malatya Belediyesi İtafiye Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen tatbikat gerçeği aratmadı.

Baştabip Yardımcısı Ali Beytur, hastane kalite yönetim birimi eğitim koordinatörlüğünce hazırlanan yıllık eğitim planları çerçevesinde doğal afet ve yangın tatbikatı
düzenlediklerini ve böylece personelin afet anlarında ne yapacaklarını ve nasıl davranacaklarını aşıladıklarını söyledi.

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ise, yangın gibi doğal afetlerde eğitimin önemli olduğunu kaydederek, bu tür konularda personelin mutlaka bilgi birikiminin olması gerektiğini belirtti.

Tatbikat esnasında hastane personeline yangın anında yangın tüpüyle nasıl müdahale edileceği öğretildi. İtfaiye ekiplerinin de yer yer müdahale de bulunduğu tatbikatta, bir hastanın ikinci kattan yangın anında kurtarılarak, ambulansa bindirilmesi gerçeği aratmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız