SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Ucuz Atlatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Yol yapım ve onarım çalışmaları sürerken, gerekli emniyet önlemlerinin "ciddiyetle alınmaması" nedeniyle, araçların aynı yöndeki şeritleri karşılıklı olarak kullandıkları Çevreyolu Çöşnük ve YİMPAŞ kavşakları arasında meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Karayolları ve Trafik Müdürlüğü'nün uyarılara rağmen bir türlü önlem alamadığı Çevreyolu'nda 44 LT 016 plakalı bir otomobil kaza yaptı. Sürücünün kontrolundan çıkan araç, refüjlere çarptıktan sonra durabilirken, kaza araçtaki hasarla atlatıldı. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Malatya-Elazığ yolu Erenli mevkiinde 44 yaşındaki Y.N. yönetiminde bulunan 06..34 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile aynı araçta bulunan 49 yaşındaki M.B. yaralandı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 29 yaşındaki B.A. yönetiminde bulunan 34..9633 plakalı otomobil, Akçadağ Develi mevkiinde hızlı girdiği virajda devrildi. Kazada 32 yaşındaki F.Y., 9 yaşındaki M.Y. ve 8 yaşındaki H.Y. yaralandılar ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Hekimhan Deveci Köyü yakınlarında 58 yaşındaki A.S. yönetimindeki 44..341 plakalı pikap, Hekimhan yönüne gelirken viraja hızlı girince devrildi ve dereye yuvarlandı. Kazada 72 yaşındaki Ö.S., 9 yaşındaki A.E., 28 yaşındaki A.S. ve E.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy’de de 45 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..368 plakalı traktör ile tali yoldan ana yola çıkarken, 34 yaşındaki B.Ş. yönetiminde bulunan 02..113 plakalı motosiklet traktöre çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

FOTOĞRAF: Tugay YALVAÇ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız