SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Yapılır mı?

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, yoğun bakımda tedavi görürken, internethaber.com adlı haber sitesinde Mevlüt Çavuşoğlu adlı milletvekili ile ilgili olarak yapılan "cep telefonu konuşmaya kapatıldı" haberine yanlışlıkla fotoğrafı konuldu.

Mevlüt Çavuşoğlu yerine yanlışlıkla, yoğun bakımda tedavi gördüğü için telefonu görüşmeye kapalı olan Mevlüt Aslanoğlu'nun fotoğrafının konulduğu haber şöyle:

"Başkan adayının cebi kesildi
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Çavuşoğlu'nun Meclis tarafından kendine tahsis edilen cep telefonu konuşmaya kapatıldı.

Çavuşoğlu'nun telefonunun yurt dışına sık gidip geldiği için faturanın yüksek olmasından kapatıldığı idida edildi. Ancak bunun doğru olmadığı, kullandığı telefon hattının sistem hatası nedeniyle kapatıldığı ortaya çıktı.

Mevlüt Çavuşoğlu İNTERNETHABER'e "Sistem henüz oturmadığı için bir aksaklık olmuş. Daha sonra özür dileyip açtılar. Borcundan kapatma yok. Şu an telefonlarım açık" dedi.

Öte yandan Çavuşoğlu seçim prosedürünün tamamlanmasını beklediğini, 25 Ekim'de makama oturmak için gün saydığını söyledi.

Çavuşoğlu, "Eğer teamüllere aykırı bir olay, bir tavır yaşanmazsa seçimi kazandık ve başkanlığı biz yürüteceğiz. Çünkü biz bugüne kadar her herde tarafsız adil bir tavır sergiledik. Bu nedenle Meclis'teki grupların büyük çoğunluğu da bizi destekledi ve desteklemeye devam ediyorlar. Bundan sonra da tarafsızlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız