SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da 'Yeni Yetme' Terörü!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:37
Bu da 'Yeni Yetme' Terörü!.
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'nda bir kafeye giden 15 yaşlarındaki 4 çocuk burada tabanca ile ateş açtı. Polisi alarma geçiren 4 çocuk, okulun bahçesinde gizlenmiş vaziyette bulundu.

Olay Cuma günü gece saat 22.30 sularında Kanalboyu’nda meydana geldi. İddiaya göre; bir kafeye giden yaşları 15 olan 4 çocuk, burada bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavga sonrasında tabanca ile ateş açtılar, ardından kaçtılar. 

Polise yapılan ihbar sonrasında çok sayıda ekip bölgeye yönlendirildi. Görgü tanıklarının ifadeleri üzerine yola çıkan ekipler, 4 çocuğu Atatürk Ortaokulu’nun bahçesinde arka kısımda gizlenmiş vaziyette göründü. Okul bahçesinin demir korkuluklarının üzerinden atlayan ekipler 4 çocuğu burada suç aleti tabanca ve 1 adet ekmek bıçağı ile birlikte yakaladı. Yapılan incelemede tabancanın kuru sıkı olduğu anlaşıldı.

Gözaltına alınan 4 çocuk, yapılan işlemlerin ardından soruşturma kapsamında suç aleti tabanca ile birlikte Çocuk Şubesine teslim edildiler. Üzerinde bıçak bunulan  çocuk hakkında ise Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapıldı.

Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız