SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da YMS'nin Çılgın Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:10
Bu da YMS'nin Çılgın Projesi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek kulübün kongresinde önemli bir projeyi de kamuoyu ile paylaştı. 

“Ekolojik Spor Köyü” projesiyle Malatya’nın sporuna önemli bir yatırım yapılacağını kaydeden Adil Gevrek, projenin hayata geçmesi için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in de destek vereceğini vurguladı.

Kulübün mali kongresinde sinevizyon gösterisiyle tanıtımı yapılan dev proje içerisinde stadyum, futbol sahaları, rekreasyon alanları, su sporları merkezi, salon sporları merkezi gibi unsurlar yer alıyor.

Ekolojik Spor Köyü, enerjisini kendisi üretiyor. Hayata geçirilmesi halinde ilk etapta 500 kişinin istihdam edilmesinin planlandığı spor köyünün yapılmasına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da sıcak baktığı ifade edildi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Spor Köyü Projemizi gördükten sonra belki çoğunuz bir hayal diyeceksiniz ama bugüne kadar Türk futboluna harcanan para 150 milyona yakın bir paradır. Bizim yeni yapılan stadyuma 200 milyona yakın bir para gidiyor. Bizim ortaya koyduğumuz bu projeni bedeli ise 300-400 milyona yakın bir paradır. Kulübümüzün tek yapacağı bir proje değil. Birlikte hareket edilecek bir projedir. Devletten ve Federasyonda da destek alınarak yapılacak bir projedir. Bu yönetimde olsak ta, olmasak ta biz projenin arkasındayız. Bu projeyi gereken her yere götüreceğiz. Başta milletvekilimiz, valimiz, belediye başkanlarımız ve iş adamlarımızın sahip çıkması gerek. Bu projenin örneği yok. Benzerleri var ama aynısı projenin örneği yok. Biz bu projeyi yaparken, Brezilya, Meksika, Almanya ve Hollanda’dan bilgiler alarak bu projeyi hazırladık. Federasyonumuz bu projeyi destekliyor. Bunun sözünü de verdi bize. Bu projeyle Doğu Anadolu da tek olacağız. Malatya’mıza yakışır bir projedir. Türk futboluna ve Malatya futboluna bir ivme kazandıracaktır. Bu projeyi hayata geçirirsek, Yeni Malatyaspor ayakları üzerinden duracaktır. Ciddi bir yıllık gelir sağlayacak. İnşallah hayata geçiririz. Mali kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız