SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Darbe Girişimi Adice Bir Hareket"

0
Güncellendi - 2016-07-19 22:49:28
A- A+ PAYLAŞ

Darbe girişiminin ardından Kuluncak ilçesinde de demokrasi nöbeti sürüyor. Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişimine tepki göstererek, “bu darbe girişimi, 3,5 çapulcunun yaptığı adice bir hareket” dedi.

İlçe meydanında devam eden demokrasi nöbetinde konuşan Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, yapılan darbe girişiminin Türk milletine yönelik bir saldırı olduğunu ifade ederek, “Ülkemiz gerçekten çok kritik bir eşikten geçiyor. Bu durum tüm ülkeye olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Dünden beri yapılan hareket Türk milletine yapılan bir harekettir. Bu hareketi şiddetle kınıyor ve yapanların en kısa zamanda cezalandırılmasını bizde Türk toplumu gibi Kuluncaklılar olarak bizlerde istiyoruz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu 3,5 çapulcunun yaptığı adice bir hareket. Sanmasınlar ki yanlarına kar kalacak. Şunu bilsinler ki yerli hainlerde, dışarıdaki hainlerde hiç bir zaman vatan toprağından bir karış ve bir avuç alamayacaklarını, bir avuç koparamayacaklarını, ölüm pahasına da olsa bizleri bölüp parçalayamayacaklarını bir kez daha gösterdik” diye konuştu.

Başkan Boyraz, darbecilerin karşısında her zaman dimdik duracaklarını belirterek, “Ben bu güzel duyguyu ilçemizde de özellikle tüm ablalarımızın ki içimizde şuanda annelerimiz, ablalarımızda gecenin bu saatinde bizlerle beraberler. Hele hele şuanda içimizde 7’sinde 70 yaşına diyebileceğimiz, 7 yaşından 5 yaşındaki yavrularımıza kadar, tüm annelerimizde, ablalarımızda, amcalarımızda bir bilek olduğumuzu, tek yürek olduğumuzu o hainlere gösterdik, işte ispatı, işte görüntüsü. Şunu bilsinler ki ne zaman hainlik yaparlarsa yapsınlar, bizler karşılarında dimdik duracağımıza, bir kez daha söz veriyoruz. Onlara geçit vermeyeceğimizi, onlara haykırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

iha

KULUNCAK İLÇESİ DE DEMOKRASİ NÖBETİNDE (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız