SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Demokrasi Mücadelesi"

A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ilçesi ve ilçeye bağlı belde ile köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Ağbaba, CHP Malatya Seçim Komitesi Üyesi Erdal Üstün, CHP İl Sekreteri Bülent Karakuş, CHP Merkez İlçe Sekreteri Muharrem Gemici ve CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan ile birlikte Kürecik ve Kozluca Beldeleri ile Tataruşağı, Durluova, Kasımuşağı, Çakıllı Pınar, Demirciler, Gürkaynak, Kahyalı köylerini ziyaret etti.
 
Vatandaşlar tarafından davul ve zurna ile karşılanan Ağbaba, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Vatandaşların sorun ve isteklerini de dinleyen Ağbaba, ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada, "İnsanlar oy veriyor, mazbatanızı alıyorsunuz ama yemin edemiyorsunuz. Bu hukuksuzluğa dur dememiz gerekiyor. Biz bunu sadece kendimiz için değil, Türkiye'deki hukuksuzlukları önlemek için yapıyoruz. Bizim yaptığımız şey demokrasi ve özgürlük mücadelesidir. Biz milli iradeye ve vatandaşımızın vermiş olduğu oylara sahip çıkıyoruz. Eğer biz bunu yapmamış olsaydık, kendi seçmenimize ve kendi ülkemize karşı inancımızı yerine getirmemiş olurduk. Bunun bedeli neyse onu ödemeye hazırız. Türkiye'de tam demokrasi olmadığı sürece hiçbir derdimiz çözülemez. Biz CHP olarak, bende Veli Ağbaba olarak her türlü her türlü hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı çıkacağım. Her zaman özgürlüklerin ve demokrasinin savunucusu olacağım. Ben sadece kendim için değil, nerede bir hukuksuzluk varsa, nerede insan haklarına karşı uygulama varsa önünde olacağım" dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız