SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Dış Görünüş Düzeltmesi!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:49
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya’yı modern ve çağdaş bir kent görünümüne kavuşturacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Münir Erkal, Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Tek tek esnafı dolaşan Erkal, sıkıntı ve istekleri dinledi.

Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Erkal, “Benim Belediye başkanlığım dönemimde bakırcılar çarşısı için daha değişik bir yapılanmanın gerektiğini ifade etmiştik. Burada bulunan bütün dükkanları kaldırıp, yerine büyük bir iş merkezi yapma planımız vardı. Ve yapılan iş merkezinin altına ise 2 katlı büyük bir otopark planlıyorduk. Bu plan çerçevesinde ise bakırcılar çarşısının daha güzel bir mekana sahip olması ve merkezde bulunan otopark sorununun ortadan kaldırmayı planlıyorduk. Fakat şuan burada yapılan farklı bir uygulama var. Yapılan bu yenileme çalışmaları buradaki kardeşlerimizi gerek demirci esnafının gerekse bakırcı esnafının ihtiyaçlarına cevap vermekten uzak. Birçok sıkıntı olduğunu gördük. Alanlar yeterli değil. Yapılan çalışmalar teknik şartlara uygun değil. Bu sıkıntıları vatandaşlarımız bizlerle paylaştı inşallah göreve gelirsek bunları tekrardan gözden geçirip daha sağlıklı bir şekilde buranın düzenlenmesi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

“BÜYÜK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın çağdaş ve modern bir kent olması için büyük projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Esnaflarımızdan alınacak görüşler doğrultusunda belediyenin teknik kadroları bir araya gelerek esnafın ihtiyacına uygun bir yapılanma yapılmalıdır. Sadece dış görünüş düzeltmeleri ile ihtiyaca cevap verilmeyeceği ortaya çıkmıştır. Bu gerçekten üzüntü vericidir. Çünkü yapılan bu işlere ciddi paralar harcanıyor. Bu paralar Malatyalıların parasıdır. Buradaki sıkıntıları tespit ediyoruz. Büyükşehir olan Malatya’nın çok daha büyük projelere imza atması gerekiyor. 15 yıl önce planladığımız işleri yeniden planlayıp modern ve çağdaş bir kent dokusunu Malatya’ya taşımayı düşünüyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde bizler esnaflarımızla, vatandaşlarımızla tekrar görüşüp yaşadıkları sıkıntıları biran evvel çözüme kavuşturacağız.”

Erkal’e esnaf gezisinde SP Malatya İl Başkanı Asiltürk ve partililerde eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız