SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Dönem Şans Daha Fazla"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti. Milletvekili Tüfenkçi, Türkmenlere yapılan saldırıları kınarken, yeni kurulacak hükumette Malatyalı bir bakanın da yer alması temennisinde bulundu.

Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Mikail Pelit, AKP’nin 1 Kasım seçimlerinde Malatya’da en yüksek oyu alan parti olduğunu hatırlatarak, yeni kurulacak hükumette Malatyalı bir bakanın yer alması temennisinde bulundu.

Yeni hükumetin hedeflerinden bahseden Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, yeni anayasa vurgusu yaptı. Tüfenkçi, “Gerek siyaset, gerek ekonomi, gerekse güvenlik anlamında terörü sonlandırma noktasında kararlı ve ilkeli tutumuyla hem insanlarımızın refah düzeyinin yükselmesi bakımından hem de güven ve huzur içerisinde yaşamaları için elinden gelen gayreti gösterecek bir hükümeti inşallah yakında kurmuş olacağız. Birçok kesimin de ısrarla talep ettiği yeni anayasayı inşallah bu dönem içerisinde Meclis’ten çıkaracağız. Umarım Meclis’te temsil kabiliyeti olan partilerin de uzlaşmasıyla, yeni bir anayasa çıkarmış oluruz” ifadelerini kullandı.

Suriye’de Türkmenlerin ağır saldırılara maruz kaldığını belirten Bülent Tüfenkçi, yapılan saldırıları bir kez daha kınadığını ve lanetlediğini ifade etti. Milletvekili Tüfenkçi, “Türkiye’de bugün bu saldırılarla ilgili konuşanlar, dün Türkiye’nin Türkmenlere yapmış olduğu yardımları engelleyeme çalıştı. Neyi, niçin ve kime karşı engellediklerini bir kez daha düşünmeliler. Kimlere hizmet ettiklerini düşünmeleri lazım. Ama Türkiye kararlı bir şekilde dün olduğu gibi bugün de sadece Türkmenlere değil Suriye’deki bütün mazlumlara yardım edecek” diye konuştu.

Malatyalıların, bakanlık beklentilerini de değerlendiren Tüfenkçi, “Malatya, AK Parti kurulduğu günden beri bakanlık bekleyen illerden birisi. Tabi bakanlık beklentisi ilin ortak hareketiyle olur diye düşünüyorum. Bu ortak hareket ise ilin iş adamları, sivil toplum kuruluşları, cemiyetleri ile gerekli lobiler yapıldığı zaman olur. Malatya’nın bu dönem, geçen senelere göre daha fazla şansı olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız