SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Durum Yüzde 100 Değişecek..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Rize maçından sonraki açıklamasında "devre arasına kadar en az kayıpla ligi götürme" hedefi gösterdi ve devre arasında oyun anlayışının, kadroya yapılacak takviyelerle yüzde 100 değişeceğini söyledi.

Doğan, maçtan sonra şunları söyledi:

"Bu maçtan sonra 3 tane çok önemli maç oynayacağız. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaraspor.. Bu maçlar öncesi moral bulmak istiyorduk. Buradan alacağımız 3 puan bizi sonraki haftalar için moralli hale getirirdi.

İlk yarıda oyuncularımız disipline sadık kaldılar. İkinci yarıda rakibin kenar ataklarına önlem alırken, genç oyuncular geriye çekildi. İkisi de genç oyuncuydu, skoru koruma olarak hareket ettiler. Neticede gol yedik. Rize bizden daha iyi oynadı. Büyük bir ihtimalle beraberlik maçtı. Karambolle gol yedik. İlk yarı rakibi ortada durdurduk, ataklar yapabildik.

Evet futbol bu.. Karamsar değiliz. Devre arasına kadar sıkıntılarımızı çok kolay halletmemiz beklenmemeli. Geldiğimde de söylemiştim. Devre arasında bu takım oyun anlayışı ve takviyelerle yüzde yüz değişecektir. Bu arada rakiplerimizle aramızı açmamak en büyük hedefimiz olacak."

Çaykur Rize Teknik Direktörü Sakıp Özberk de, alınan galibiyet ve 3 puandan dolayı mutluluğunu ifade ederken, golden sonra skoru koruma telaşı yaşadıklarını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız