SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Duruma Getiren Utansın!. 0-3

A- A+ PAYLAŞ

Haftalardır zor günler yaşayan Malatyaspor, ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor karşısına 2 cezalı oyuncusu ve şehri terketmiş olan 7 futbolcusu nedeniyle eksik bir kadroyla çıkarken, karşılaşmanın ikinci yarısını da 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Malatyaspor'un "ilginç" kişilikli oyuncularından Ulaç Çağlayan, ilk yarı bitip takımlar soyunma odasına girerken, kendisine "kötü futbolu" nedeniyle tepki gösteren bazı taraftarlara "edep dışı" hareketlerde bulundu. Bu futbolcunun hareketleri hakem ve gözlemci tarafından görüldü. Malatyaspor soyunma odasında ve Ulaç'ın yerine başka bir oyuncunun oyuna alınması hazırlığında iken, soyunma odasına gelen 4. hakem, Ulaç'ın "centilmenlik dışı hareket" nedeniyle hakem tarafından oyundan ihraç edildiğini "4 numaralı oyuncunuz ihraç edildi, 10 kişi çıkacaksınız." şeklinde Malatyaspor teknik yönetimine bildirdi ve soyunma odasında şok yaşandı. Ulaç'ın oyundan atılmasının ardından Malatyaspor ikinci yarıya eksik başlamasına rağmen, daha organize bir görüntüdeydi. Ancak, 10 kişi ile mücadele ileriki dakikalarda kendini göstermeye başladı ve iki kontraatak golü daha yenildi. D Spor Kanalı'nın naklen yayınladığı maçı 3.500- 4 bin civarında taraftar izlerken, Vali Halil İbrahim Daşöz'e "Büyük Vali", maça gelmemiş olan Belediye Başkanı Cemal Akın için de aleyhte tezahürat yapıldı. Milletvekilleri için de "Sahipsiz Malatya.. Milletvekilleri nerede?" sloganları atıldı.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Cem Deda, Serdar Akçer, Muzaffer Kaşıkçı, 4. hakem Berkant Mercanlı,

MALATYASPOR: Emrah, Mehmet Budak, Alper, Turgay (Dk.46 Mustafa Sert), Engin (Dk.46 Tayfur Emre), Ramazan Kahya, Zafer Demiray (Dk.77 Olcaytu), Güngör, Serkan Dökme, Ulaç, Taner,

YEDEKLER: Yk.Eray, Mustafa Sert, Ali Şimşek, Eyüp Kadri, Mahmut Acar, Tayfur Emre, Olcaytu,

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Kaya, Kemal, Osman, Emrah (Dk.66 Volkan), Ramazan, Köksal, Adem, Kazım (Dk.59 Emre), Turan, Kamil, İlhan,

YEDEKLER: Yk. Ali, Mustafa, Mehmet, Volkan, Emre, Resul, Alaattin,

SARI KART: Dk. 72 Mustafa Sert (Malatyaspor)

KIRMIZI KART: (Devre arasında) Ulaç (Malatyaspor)

GOLLER: Dk.2 Kazım, Dk. 76 Turan, Dk.90+2 Ramazan (Kayseri Erciyes)

2. dakikada Malatyaspor yenik duruma düştü. Gelişen konuk takım atağını Malatyaspor uzaklaştırmakta zorlanırken Turgay'ın hatalı pasını Kazım kaptı. Bu futbolcu bomboş durumda cezaalanına girdi ve vuruşunda, top yan direğe çarparak ağlarla buluştu: 0-1

7. dakikada gelişen Kayseri atağında Malatyaspor defansı yine topu çıkartmakta zorlanınca, Kazım topu kontrol edip yay üzerinden sert vurdu. Emrah, yatarak kornere çeldi.

10. dakikada Kemal'ın sağdan ortasında Malatyaspor kalecisi Emrah çıkmakta tereddüt edince, arka direkte duran Kayserili Emrah kafayla dokundu. Top az farkla aut.

37. dakikada Malatyaspor'un ender ataklarından biri gelişti. Güngör'ün cezaalanına yakın bölgeye ortaladığı topla buluşan Zafer, Alper'e aktardı. Alper'in vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İlk yarının bitiş düdüğünün ardından Malatyaspor'un "başarısız" bir performans sergileyen oyuncusu Ulaç, taraftarların tepkisiyle karşılaştı ve protesto edildi. Ulaç, tribünlere dönük hareketler yapınca protestolar daha da arttı. Soyunma odasına giderken hareketlerini sürdüren bu futbolcu sözlü olarak da hakarette bulundu. İkinci yarı başladığında Malatyaspor'un sahaya 10 kişi çıktığı görüldü ve Ulaç'ın koridorda hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldığı belirtildi.

Malatyaspor ikinci yarıya Engin'in yerine Tayfur Emre'yi, Turgay'ın yerine de Mustafa Sert'i alarak başladı.

47. dakikada Serkan Dökme'nin vuruşunda top Kayseri Erciyes kalecisinde kaldı.

52. dakikada Malatyaspor'lu Güngör'ün vuruşunda top kaleciden döndü, defans uzaklaştırdı.

62. dakikada Ramazan Kahya'nın uzaktan vuruşu az farkla auta çıktı.

64. dakikada cezaalanına gönderilen topla Taner buluştu. Vuruşu başarılı değildi, konuk takım kalecisi almayı başardı.

66. dakikada konuk takım atak geliştirdi. Topla cezaalanı çizgisi üzerinde buluşan Köksal, kalesini terkeden Emrah'ın üzerinden aşırtma bir vuruşla kaleye gönderdi. Alper, topu çizgiden çıkardı.

75. dakikada Kayserili Volkan'ın vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.

76. dakikada Kayseri atağında İlhan cezaalanına girdi, 6 pasa kadar yaklaştı, daha uygun durumdaki Turan'a aktardı. Bu futbolcu boş kaleye topu yuvarladı: 0-2

86. dakikada Malatyaspor atağında topla buluşan Taner'in vurnuşu az farkla aut.

Karşılaşmanın hakemi oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

90+2 oynanırken gelişen Kayseri Erciyes atağında İlhan cezaalanına girdi, bu kez pasını Ramazan'a aktardı. Ramazan plase vuruşla skoru ilan etti: 0-3

Bu golün santrası yapılmadan karşılaşma konuk takımın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız