SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Durumda Malatyaspor da Bermek'ci!..

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu'nun 19- 20 Ocak tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü genel kurulu öncesi, kulislerde günlük gelişmeler yaşanırken, başkan adaylarından Mehmet Ali Yılmaz çekildiğini açıkladı. Bu arada, Malatyaspor'un "birlikte hareket edeceği" belirtilen, Levent Bıçakçı başkanlığındaki mevcut federasyon yönetiminde başkan yardımcısı olan Hasan Doğan, adaylardan Ayhan Bermek'i destekleyeceğini açıklarken, bu durum Malatyaspor'un da 5 delegesiyle Bermek'e oy vereceği şeklinde yorumlandı.

Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin de başkan yardımcısı olarak görev aldığı Kulüpler Birliği, adaylardan Haluk Ulusoy'u desteklediği yolunda bir süre önce açıklama yapmıştı. Bu toplantıya ilişkin Erman Toroğlu Hürriyet'te yazdığı yazıda, Malatyaspor Başkanının, Kulüpler Birliği'nin başkan adayları oylamasında "Şenes Erzik" dediğini öne sürmüş, ancak Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi'nin bu toplantıda "isim vermediği" öğrenilmişti.

Malatyaspor delegelerinin, Futbol Federasyonu seçimlerinde, halen federasyon başkan yardımcısı olan Hasan Doğan'la birlikte hareket edeceği ve Doğan'ın tavrına göre oy kullanacağı öğrenilmişti.

Hasan Doğan, 16 Ocak Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 18 süper lig kulübünden 9'unun Ayhan Bermek'e destek konusunda açıklama yaptığını, kendisinin de Bermek'i desteklediğini bildirince, bu açıklamanın Malatyaspor'un da genel kuruldaki tavrını yansıttığı değerlendiriliyor.

Federasyon seçimleri öncesi mevcut başkan Levent Bıçakçı'nın yanı sıra eski başkanlardan Haluk Ulusoy ile federasyonun eski yöneticilerinden Ayhan Bermek adaylıkları devam eden isimler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız