SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Durumdan Son Derece Memnunuz"

0
Güncellendi - 2018-10-14 02:29:44
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, lige iyi ve renkli bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Antalya kampında takımın başında bulunan Ravcı, internetten yayın yapan Yeni Malatyaspor Kulübü televizyonuna değerlendirmelerde bulundu.

Ravcı, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası futbolculara 3 günlük bir izin verdiklerini ve ardından Antalya'da toplanarak, kamp çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Takımın daha önceden ayarlanan program dahilinde Antalya'da toplandığını ifade eden Ravcı, "Ankaragücü maçına kadar burada bir kamp yapmayı düşündük. Çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki şartlar iyi. Bu milli arayı hem sakat oyuncularımızın düzelmesi açısından hem de Ankaragücü maçına daha iyi ve motivasyonlu bir şekilde hazırlanmak için iyi bir fırsat oldu" dedi.

Ravcı, milli arada maç yapılmadığında hem avantaj hem de dezavantajlarının olduğuna dikkat çekerek, "Bizim için avantaj olan tarafı sakat olan oyuncularımızın iyileşip, takıma dönmeleri. Önümüzdeki hafta maç hafta içerisinde de tam takım olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Erkan Kaş, Ertaç Özbir ve Sincere Seth'in tedavilerinin İstanbul'da devam ettiğini belirten Ravcı, "Erkan ile Ertaç aramızda olacak. Seth'in aramıza dönmesi biraz daha uzun olabilir çünkü kasığında biraz sıkıntı var" dedi.

Ravcı, bu sezon bütün otoriteleri şaşırtarak lige başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Böyle bir başlangıcı hiç kimse beklemiyordu. Herkes fikstürün zorluğundan bahsediyordu. Neticede bütün takımlarla oynayacaksınız. Fikstür nasıl olursa olsun. Biz, hiçbir zaman 'fikstürümüz zor' diye kendimizi şartlamadık. Çünkü Süper Lig'de her hafta zor geçiyor. İster içeride isterse deplasmanda oynayın fark etmiyor. Takımlar haftalık değişkenlikler gösterebiliyor. Üç büyüklerin bu sezon lige iyi başlamamaları, diğer takımların  sürpriz başlangıçları vardı. Bizim başlangıcımız da iyi ve renkli oldu. Biz bu durumdan son derece memnunuz. Geldiğimiz noktada puansal anlamda mutluyuz. Oyuncularımız geçmişte olduğu gibi bugüne kadar bütün gayretlerini gösterdiler keza teknik heyetimizde öyle. Bizde onlara her zaman inanıp, güvendik. Onlar da güvenimizi boşa çıkartmadılar."

Ligde geride kalan 8 haftada aldıkları sonuçlara ilişkin, "En üzüldüğümüz maç, içeride oynadığımız Atiker Konyaspor karşılaşmasıydı. Bunu kayıpsız atlamamız gereken bir maçtı ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Son oynadığımız Demir Grup Sivasspor maçı, tarihi bir maç oldu. Özellikle ikinci yarısı itibariyle tarihi bir maç oldu ve şuanda bile o maç konuşuluyor. Seyir zevki yüksek, bol gollü ve pozisyonlu bir maç oldu. Elbette ki kazanmayı biz herkesten daha çok istiyoruz ama bazen olmuyor. Bizim sadece üzüldüğümüz bir tek nokta var; biz artık Malatya'da içerideki maçlarda o stadın dolmasını istiyoruz. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Büyük taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • serdar (5 yıl önce)
    ilk 10 nedir arkadaş alışmışlar hedef ilk 10 hedef ilk 5 olsun avrupaya açılalım demiyorlar ilk 10 zaten bu kafayla ilerleme yok takımda
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Son 5 maçta 5 puan alınmış. Gidişatın nesi iyimiş acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (5 yıl önce)
    Yeni uvubesini kaldırın efsaneyi ve ruhunu geri getirin bak o stadyum nasıl doluyor.
    0
    0
    Yanıtla