SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Duyumlar Doğru mu?'

A- A+ PAYLAŞ

Ahmet Çakır’ın belediye başkanlığına seçilmesinden sonra Esenlik Genel Müdürlüğü’ne atadığı ve aynı zamanda ortağı olan Hacı Uğur Polat’ın kendi işleri nedeniyle Esenlik Genel Müdürlüğü’nden ayrılacağı kaydedildi. Belediye Başkanı Çakır'a, Esenlik Genel Müdürü Hacı Uğur Polat'ın istifa edeceğine ilişkin duyumlar olduğu iletildi ve "Doğru mu?" diye sorulurken, "Olabilir" yanıtı geldi.

Başkan Çakır, “Esenlik Genel Müdürü’nün izne ayrıldığı ve izinden sonra da istifa edeceği duyumlarımız var. Doğru mu?” sorusunu “Olabilir” diye yanıtladı. Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, Hacı Uğur Polat’ın kendi özel işleri nedeniyle Esenlik Genel Müdürlüğü görevinden ayrılacağını söyledi.

"İSTİFA EDECEĞİM.."
İzinde olan genel müdür Polat ise, "Zaten Sayın Başkanımız beni bu göreve atadığında ben iki yıl boyunca yürüteceğimi söylemiştim. Kamu görevi böyledir. Bir dönem gelir hizmet edersiniz ve sizden sonra bu hizmeti başkaları yapar. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısıyla hem iki yılın değerlendirmesini yapacağız, hem de istifa kararımı kamuoyuna açıklayacağım" dedi.

Polat’ın istifasıyla Esenlik Genel Müdürlüğü’ne şu anda bu görevi Vekaleten Yürüten Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Boyraz’ın getirileceği konuşuluyor.

DOSYA İLE İLGİLİ İDDİA..
Bu arada başkan Çakır'a ayrıca “Aşırı yoğunluk kullandığı gerekçesiyle adliyeye intikal eden imar yolsuzluğu dosyaları içerisinde yer alan bir dosyanın idari anlamda temize çıkarılmak için formüller arandığı yönünde duyumlarımız var? Bu duyumlarımız doğru mu?” sorusuna da “Yasalar çerçevesi dışına çıkmayacağız. Bundan emin olabilirsiniz." yanıtını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız