SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Düzenlemeler Çok Önemli"

A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde başkan yardımcıları Selim Pilten, Ahmet Ceyhan, Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Bilal Şahin ve bazı daire müdürleriyle birlikte Sanayi Caddesi’nde incelemelerde bulundu. 
 
Önem verdikleri akslardan birinin de Sanayi Caddesi olduğunun altını çizen Başkan Çakır, “Şu an Sanayi Caddemizi büyük oranda tamamlamış durumdayız. Buradaki altyapı çalışmaları tamamen bitirildi” açıklamasında bulundu. 
 
Başkan Çakır, Araposman Kavşağı’ndan Melekbaba Kavşağı ve sanayi sitelerine kadar olan bölgenin toplamda 2.5 kilometreye yakın bir yola sahip olduğunu kaydederek, “Burada yol genişliği 11 metre olarak planlandı. Her iki tarafın da yine otopark girişlerine yer veriyoruz. Bununla birlikte 6’şar metrelik, yer yer de 7-8 metreye çıkan kaldırımlarımız var” bilgisini verdi.
 
Sadece Sanayi Cadde’nde 15 bin metrekare kaplama yaptıklarını açıklayan Çakır, “Çevre yolunun altında olması ve bu bölgelerin gelişmesi adına bu caddelerin düzenlenmesi çok çok önemli. Bununla birlikte Çavuşoğlu Mahallemizdeki Boztepe Caddemizi düzenleyeceğiz. Orası da yine çok yoğun kullanılan bir cadde. Bu bölgenin en önemli akslarından biri olan Sanayi Caddesinin şu anda alt yapısı tamamen bitirildi, üst yapıda önemli miktarda mesafe alındı. İnşallah buranın tamamlanmasıyla da bu bölgenin değişimine de önemli bir katkı sağlanmış olacak” dedi.
 
Sanayi Caddesi’ndeki düzenlemelerden duydukları memnuniyeti dile getiren semt sakinleri de Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkürlerini ifade ettiler. Semt sakinlerinden Eyüp Arıcı, “Çalışmalar çok güzel. Burası temiz rahat bir görünüme kavuşuyor. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Her tarafın adeta cennete döndüğünü ifade edip, “Belediye Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun” diyen Rıza Güneş’in yanısıra Mehmet Karataş isimli vatandaş da çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız