SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Eğitim Yararlı Olacak"

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Kent Konseyi, Halk Eğitim Merkezi ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliğinde açılan “Çocuk Gelişimi ve Eğitimi” kursu tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan yaklaşık 30 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Akgün, kurs hocası Mehtap Yaşbay ve kursiyerler katıldı.

Progamın açılış konuşmasını yapan kurs hocası Mehtap Yaşbay, annelerin, anne adaylarının ve çocuk bakıcılarının  bu kursa büyük bir öz veriyle katıldıklarını belirterek; “Bize bu imkânı sağladıkları ve bizi annelerimizle annelerimizi de bizlerle buluşturdukları için Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Akgün, bu dönem 0–18 yaş aile eğitimi adı altında kurs açtıklarını belirterek; “Bu eğitim ile annelerin, anne adaylarının ve çocuğa bakmak durumunda kalanların çocuğa neyi nasıl öğretmeliyiz perspektifi altında iyi bir eğitim almalarını sağlamak istiyoruz.” dedi.

Akgün, Halk Eğitim Merkezi olarak bu eğitimleri önemsediklerini ve eğitimlerin yaygınlaşmasını hedeflediklerini belirterek, Malatya Kent Konseyi ile birlikte yürüttükleri bütün kurslardan verimli sonuçlar aldıklarını, bundan dolayı Kent Konseyi çalışanlarını tebrik ettiklerini söyledi.

Aldıkları kurs ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren kursiyerler, birer anne adayı olarak bu eğitimlerin kendilerine çok yararlı olduğuna inandıklarını belirterek eğitimleri sağladıkları için Malatya Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Kursun sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız