SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ekibin Başarısı Malatya'nın Başarısıdır"

0
Güncellendi - 2018-06-30 04:37:46
A- A+ PAYLAŞ

24 Haziran Genel Seçimlerinde AKP’den Malatya Milletvekili seçilen Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiler.

Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası önünde Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve çalışanları tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediyesi çalışanları çiçeklerle karşıladıkları vekillere yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Hizmet binası içinde personellere kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ahmet Çakır’dan aldıkları bayrağı daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Hiçbir projeyi yarım bırakmayacağını vurgulayan Başkan Polat, “Yarım projelerimizi tamamlayıp üstüne daha büyük projeler yaparak ilerlemeye devam edeceğiz. Vekillerimiz bundan sonra Ankara’da Malatya’nın sorunlarının çözümü için koşacaklar. Malatya Büyükşehir Belediyemizin projelerini yakından takip edeceklerdir. Malatya halkına hizmet etmek büyük bir şeref. Vekillerimiz Malatya’yı sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle çok iyi biliyorlar. Sahanın içerisinden geliyorlar. Bu durum Malatya için çok büyük avantaj. Hizmet mücadelemizde bu şehrin her noktasında izleri var. Doğunun incisi Malatya’yı bundan sonra çok daha güzel yerlere hep birlikte getireceğiz” dedi.

Hacı Uğur Polat’ın Malatya için bir şans olduğunu belirten Malatya’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni Milletvekili Ahmet Çakır yaptığı konuşmada, Malatya Büyükşehir Belediyesinin çok özel ve güzel hizmetler ürettiğini söyledi.

Malatya’nın çok farklı yerlere geldiğini vurgulayan Milletvekili Çakır, “Birlikte uzun süre çalıştığım mesai arkadaşlarıma bu güzel karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sizler çok özel hizmetler yapıyorsunuz. Malatya’nın bugünlere gelmesinde sizlerle oluşturduğumuz o ekip ruhunun çok büyük bir etkisi var. Hepinizin emeği çok büyük. Altyapıdan üstyapıya, kültürel hizmetlerden sosyal hizmetlere, fiziki yapılanmadan, temiz havaya kadar her yerde etkiniz var. Bu şehirde yaşayan insanların daha sağlıklı şartlarda yaşayabilmesini sağlamak için verdiğimiz mücadelenin değeri paha biçilemez. Bu özel ve kutsal bir görevdi. Hepinizin bunda çok önemli katkıları var. Bundan sonra da aynı tabloyu sergileyeceğinizden eminim. Büyükşehir Belediye Başkanımızla uzun zamandır omuz omuza çalışıyorduk. Bu ekibin başarısı Malatya’nın başarısıdır. Bundan önce bize hep destek oldunuz. Bundan sonra da olacağınızdan eminim. Hepinize bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Karşılamadan dolayı Büyükşehir Belediyesi personellerine teşekkür eden Milletvekili Hakan Kahtalı da yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın hizmet çıtasını bundan sonra daha yukarılara taşıyacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanın çok büyük olduğuna dikkat çeken Kahtalı, “Büyükşehir Belediyemiz 13 ilçenin tamamından sorumlu, kapsama alanı çok büyük. Bunun organizasyonunu ilçe belediyeleri ile birlikte yapmak, düzeni kurmak çok önemli. Başkanımız Yeşilyurt Belediyesinde gösterdiği performansı burada da gösterecektir. Orada çok güzel işler yaptı. Sosyal-kültürel, altyapı-üstyapı alanında iyi çalışma örnekleri sergiledi. Tecrübeli bir belediye başkanımız. Bizler de memleketimizin huzuru ve refahı için çalışmaya gayret edeceğiz. Diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte el ele verip Malatya için ülkemiz için çalışacağız. Burada en büyük yol göstericimiz yine Büyükşehir Belediyemiz olacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve belediye personelleri, milletvekillerine tablolar hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ercan (5 yıl önce)
    istenmeyen adaylardan dolayı vekil sayısı 5 'ten 4 düştü biraz halkın sesini dinlemenizi tavsiye ederim lafla olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mücahit (5 yıl önce)
    mâlesef malatya halkı ve bizler yıllarca istemexıgimiz daha doğrusu isteniomeyen duruma burünen insanların varlığını yıllarca akp genel başkanının hatrı ve emğinin karşılığı ve azminin meyveleri için yıllarca bu dirumu sindirdi. Ancak 70 lik bir dilimden 50 lilik bir dilime kadar geriliyen birden fazla parti üyesinin hâla işlerini yürütmesi enteresan lakin birdiğer farklı noktada ķılıçtaroğlunun seçim kaybetmesi ve görevini yerine getirememesi gibi nedeleri ileri sürmeleri Allah yardımcımız olsun BEKLEYİN GENÇLİK YAVAŞ ÝAVAS GELİYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (5 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar misalı kişinin işi yaptığı işidir neyinbaşarısından söz ediyorsunuz kaldırım asfalt yapmak size göre başarı doğrudur çünkü sizlerin kapestesi ancak onu yapar. Malatya belediyesinin gelir ve giderde söz hiçetmiyorsunuz ne harcama yaptınız nekadar borçlu bunu bilmek. Bimalatyalı olarak hakımızın olduğunu düşünüyorum. Elbete önümüzde dokuz ayvar. Kendinizi başarılı görebilirsiniz. Bunu eniyi milletimiz görür ve görüyor. Sanırım sizlerde gördünüz. 5. EKSİ. BİR. EŞİTTİR DÖRT. SİZLER HERHALDE BU BAŞARIDA BAHSEDİYORSUNUZ. ZARAR KAR ORTAKMIŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan yavuz (5 yıl önce)
    Malatya halkı size oy vermedi solun kafanız bunu akp ve en RECEP TAYIP ERDOGANA VERDI özellikle sn çakır malatyalinin sizi sevdiğini zannedmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Büyükşehir belediye başkanlığı Sn. GÜRKAN olsaydı malatya için şans olurdu. Uğur polat ne yapabilir ki? Yarım projeleri tamamlamak iş değil. Hadi A.çakır neyse de hakan kahtalı vekil olarak ne yapacak çok merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkenekli (5 yıl önce)
    Bu adamların Malatya,ya faydasi olmadıki Türkiye ye ne faydası olacak. Erdoğan olmasaydı bunlar muhtar bile seçilemez di.park bahçe yapmakla, elektrik direği dikmekle 5 yıl bile gitmeyen parke taşı döşemekle hizmet olmaz. Millet neler yapıyor diğer iller de sanki gözümüz kör,milletin aklıyla alay ediyorlar.kimin malını kime hediye ediyor bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsamettin Alkale (5 yıl önce)
    Yazıklar olsun size yine Malatya nın aklıyla alay edin siz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Ben seçildim diyorsanız bu sizin için başarı olabilir. Başarı 5 i 4 yapmakta değildir. Başarı 5 i 6 yapmaktır. Yatın kalkın reise dua edin...
    0
    0
    Yanıtla