SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Etkinlikler Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:19
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Arslantepe Höyüğü’nü etkin ve yaygın bir şekilde tanıtmak amacıyla okullara yönelik düzenlenen konferanslar devam ediyor. Bu kapsamda 11’inci konferans gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Arslantepe Höyüğü’nü etkin ve yaygın bir şekilde tanıtmak amacıyla okullardaki öğrencilere yönelik 11 konferans gerçekleştirildi. Son olarak Malatya Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Beydağı Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, Tur Otobüsü ile alınarak Kervansaray’da Arkeolog Cem Kaya tarafından Arslantepe tanıtıldı.  Öğrenciler, daha sonra Arslantepe Höyüğü’ne götürülerek Arslantepe’nin tarihi ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Arslantepe Höyüğü, Battalgazi Malatya Lisesi, Battalgazi Malatya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Battalgazi Hafize Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan öğrencilere de tanıtıldı. Profesyonel Turist Rehberi Bülent Korkmaz tarafından verilen konferansta, Arslantepe’nin tarihi ve insanlık tarihi açısında önemine dikkat çekildi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müşaviri Kemal Deniz’de,  Topluma Arslantepe Höyüğü’nü tanıtmak ve bilgilendirmek amacıyla etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız