SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Eylemi Polis de Seyretti!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:56:28
Bu Eylemi Polis de Seyretti!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir özel dershanede eğitim gören öğrenciler, Tarih Öğretmenleri Mehmethan Demir’in, avukat olan kız arkadaşına yapmak istediği evlilik teklifi için düzenlediği sürprize katkı sağladılar.

Dershane öğrencileri Valilik Binasının arkasındaki Vilayet Parkı'nda bir araya gelerek, burada hazırlık yaptılar. Öğrenciler, “Benimle evlenir misin?” ifadesi için harfleri tek tek kağıtlara yazarak 20 arkadaşlarına verdiler ve etraflarında çember oluşturdular. Öğrencilerin ellerindeki harflerin yer aldığı dövizlerle parkta dolaşması karşısında eylem olma ihtimali üzerine Emniyet’e yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi gönderildi. Gelen ekip, öğrencilerden olayın aslını öğrenince, olayı uzaktan seyretmekle yetindi.

Öğretmenleri Mehmethan Demir’in kız arkadaşı olan Malatya Barosu avukatlarından Emine Erol ile birlikte Valilik parkına davet eden öğrenciler, öğretmen ve kız arkadaşı parka girer girmez ellerindeki harfleri aynı anda açarak, “Benimle evlenir misin?” ifadesini gösterdiler.

Tarih öğretmeni Mehmethan Demir, “Benimle evlenir misin?” ifadesinin önünde diz çökerek kız arkadaşı avukat Emine Erol’a evlilik teklif yaparak, evlilik yüzüğünü taktı. Bu esnada öğrenciler konfeti patlatarak, öğretmenlerinin etrafında volkan yaktılar.

Öğrenciler, öğretenlerini alkışlayarak destek verdiler. Öğrenciler, tarih öğretmenlerini havaya kaldırarak slogan atıp, tebrik ettiler.

Evlilik teklifi etkinliği hatıra fotoğraflarını çekimi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız