SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Fırsattır'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mahmut Polat, süresi 30 Eylül'de sona erecek olan Varlık Barışı Yasası'ndan yararlanılmasının bir fırsat olduğunu söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Salonu'nda, MTSO üyelerine varlık barışı hakkında ayrıntılı bilgi sunan Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mahmut Polat, "5811 ve 5917 nolu Genel Tebliğler, varlık barışı ile Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezası Borcu Olan Araçların hurdaya ayrılmasına İlişkin Yapılacak İşlemler " hakkında bilgi aktardı.

30 Eylül'de sona erecek olan Varlık Barışı Yasası'ndan yararlanılmasının bir fırsat olduğunu söyleyen Mahmut Polat, soruları cevaplandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız