SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Galibiyet Onur'a.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:56:31
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, Gaziantep ekibi İslahiyespor’u 4-1 yendi. 44 Malatyaspor ise deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor karşısında 1-0 galip geldi.

MALATYA'DAKİ MAÇ..

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Eyüp Taşkan, Tuncay Erdoğan ve Kemal Hattatioğlu hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Yeşilyurtspor, Mahir Kamacıoğlu, Fuat Biçan, Cumali Kılınç, Turgut Ulutaş, Melik Balkaş, Bilal Dikici, Burkay Ahmet Yazıcı, Ahmet Kılıç, Vahap Yıldıztepe, Ahmet Berktaş ve Murat Avcu on biriyle sahaya çıktı. İslahiyespor ise, Mustafa Kısa, Mehmet Nur, İsa Kılıçoğlu, Kenan Taş, Mikail Keleş, Tacettin Karakeçeli, Murat Paslıyer, Ali Temiz, Hasan Salk, Ahmet Ayhan ve Mehmet Ali Baştan on biri ile mücadele etti.

Malatya Yeşilyurtspor, ilk yarısını 1-0 üstün tamamladığı mücadeleyi, 4-1 kazandı. Malatya Yeşilyurtspor’un gollerini 22. Dakikada Murat Avcu, 65. Dakikada Ahmet Kılıç, 75. Dakikada Turgut Ulutaş, 90+2. Dakikada Engin Bilici kaydetti. İslahiyespor’un tek sayısı 64. Dakikada Mehmet Nur’dan geldi. 

"BU GALİBİYET ONUR'A.."

Malatya Yeşilyurtsporlu futbolcular attıkları golleri ve galibiyeti, 10 Ekim’de Ankara’da yaşanan terör saldırısında annesini kaybeden Mehmet Onur Vurmaz’a hediye ettiler. 

Terör saldırısında annesi Sezen Vurmaz’ı kaybeden, kız kardeşi de hastanede tedavi gören Onur, bu maçta forma giyemedi. Malatya Yeşilyurtsporlu futbolcu, forma giyemediği karşılaşmada takımını yalnız bırakmayarak, stat dışından destek verdi. Futbolcularda atıkları golden sonra Onur’un bulunduğu köşeye koşarak, attıkları golleri genç futbolcuya hediye ettiler.

44 MALATYA DEPLASMANDA GALİP

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup takımı 44 Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. 

Şehit Kamil Belediyesi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya 44 Malatyaspor Önder, Savaş, Hamdi, Cuma, Aliş, İbrahim, Erdem, Ferhat, Hakan Koç, Harun ve Yusuf on biriyle çıktı.

Rakibine oranla maç boyunca daha atak bir görüntü ortaya koyan sarı-kırmızılılar dakikalar 30’u gösterirken Harun Aytemur’un ayağından bulduğu golle 1 - 0 öne geçti.

Golü attıktan sonra daha kontrollü bir oyun tercih eden 44 Malatyaspor, rakibin geliştirdiği atakları başarılı bir şekilde savuşturunca karşılaşma atılan tek golle 1 - 0 44 Malatyaspor’un galibiyetiyle sona erdi.

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin maç sonrası yaptığı açıklamada güçlü rakipleri karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Futbolcularını aldıklarını galibiyetten dolayı tebrik eden Tekin, “Şehit Kamil gibi güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyum. Rakip takım karşısında maç boyunca etkili olan taraf bizdik. Haklı bir galibiyet aldık. Bugün özellikle golü attıktan sonra oldukça kontrollü bir oyun tercih ettik. Biz en oynadığımız Suruç maçında da galibiyete yakın oynamıştık ancak ne yazık ki o maçın hakemi sonuca etki etti. Bakın bugün de maçı yöneten hakem bölüm bölüm takdir haklarını rakipten yana kullandı ama maça etki etmedi. Biz adaletli hakemler istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız