SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Galibiyet Takım Arkadaşımıza..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Kasımpaşa deplasmanında elde ettiği 3-1'lik galibiyet takımdaki moralleri güçlendirirken, Teknik Direktör İsmail Kartal, sahanın en başarılı ismi takım kaptanı Serkan Bensol ile attığı golle gol krallığı mücadelesinde attığı gol sayısını 20'ye çıkaran golcü oyuncu Taner Demirbaş, D Spor Kanalı'na maç sonrasında görüşlerini açıkladılar.

"KAZANMAYA GELMİŞTİK.."
Teknik Direktör Kartal, maç sonrası şunları söyledi:

“Tabiî ki kazanmaya gelmiştik. Geçen hafta 6-2’lik skordan sonra 3-1 olur, 2-1 olur, 1-0 olur.. Ama kazandığımız için mutluyuz. Bugün iyi mücadele ettik. İyi oynadığımız için farklı bir galibiyet elde ettik. Özellikle de böyle bir sahaya alışık olan, 2., Lig A kategorisinde böyle bir sahaya tek sahip olan Kasımpaşa’ya böyle bir sahada iyi mücadele ederek farklı bir şekilde kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet onların hakkıdır. Onların hepsini yürekten kutluyorum.”

"EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK.."
Malatyaspor Kaptanı Serkan Bensol da şöyle konuştu:

“Geçen hafta aldığımız galibiyetin verdiği moralle bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Takım olarak, kafa olarak, fizik olarak, taktik olarak. Kasımpaşa’nın iyi takım olduğunu biliyorduk. Bu doğrultuda mücadelemizi gösterdik. Mücadelemizin, emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Malatya halkına hayırlı olsun diyorum. Önümüzdeki hafta Diyarbakırspor maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanıp yolumuza devam edeceğimizi düşünüyoruz. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz.”

"GALİBİYET TAKIM ARKADAŞIMIZA ARMAĞAN.."
Malatyaspor'un golcüsü Taner Demirbaş da, galibiyeti hafta içerisinde babasını kaybeden takım arkadaşı Eray Er'e armağan ettiklerini belirterek şöyle dedi:

“Öncelikle bu galibiyeti, hafta içi babası vefat eden takım arkadaşımız Eray’a armağan ediyoruz. Umarım bir an önce o da kendini toparlar aramıza döner. Zaten böyle maçları kendi kapasitemizi sahaya yansıttığımızda alabileceğimizi biliyoruz. Bunu da yansıttığımızda Malatyaspor’un ne yapabileceğini herkes görüyor. Umarım bundan sonra da bu mücadelenin üstüne koyarak devam ederiz. Önemli olan şimdi değil, sezon sonu gülmek. Onun için çalışıyoruz. Bu galibiyet Malatya’ya hayırlı olsun ve devamı gelsin”

Kasımpaşa'ya attığı golle gol sayısını 20'ye çıkaran Taner Demirbaş, Malatyaspor'a transfer olduğu sezon Süper Lige yükselen Kayseri Erciyes'e, geçen sezon kiralık gittiği Sakaryaspor'a 2. yarıda kazandırdığı gollerle bu takımın Süper Lige çıkmasına katkısı ve son olarak Malatyaspor'da aynı başarıyı sürdürmesi ile ilgili yöneltilen soruyu da şöyle yanıtladı:

“İnşallah kısmet olur da 3 sene üst üste çıkan takımın bir parçası olurum. Umarım bu Malatyaspor’da da gerçekleşir. Tabi ki öncelikle hafta hafta bakıyoruz. Sezon sonunda gülersek ne mutlu bize. İnşallah bu galibiyet serilerine devam ederiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız