SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Geleceğimizin Seçimi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:40
A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine partililer büyük ilgi gösterdiler. 

Düzenlenen etkinliğe ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya İl teşkilatı tarafından birlik, beraberlik yemeğine gövde gösterisi yaptı. Salonun hem içerisi hem de dışarısı doldu taştı. Bazı ülkücüler de ayakta kalmak zorunda kaldı.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı, birlik, beraberlik yemeğinde gövde gösterisi yaptı. Venüs Düğün Salonunda yapılan birlik beraberlik yemeğinde salonun hem bahçesi hem de içerisi doldu taştı. Bazı ülkücüler de ayakta kalmak zorunda kaldı. MHP Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ve diğer adaylar davetlileri masalarında tek tek ziyaret ederek, annelerin, “Anneler Gününü” kutladılar. Birlik ve beraberlik yemeği bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla etkinlik başladı. Etkinliğin açılış konuşmasını MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem yaptı. 

ERDEM: “CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR ŞİARIYLA HAREKET EDİYORUZ”

365 günü 1 güne sığdırmak isteyen zihniyeti anmak istemediğini belirten Erdem, Anneler Gününü kutlayarak sözlerine başladı. Cennet annelerin ayakları altında şiarıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, annelerin 365 gün boyunca baş taçları olduğunu kaydetti. 7 Haziran genel seçimlerine bir aydan az bir süre kaldığını anımsatan Erdem, “7 Haziran genel seçimlerinde demokratik bir şekilde oy kullanacaksınız ve tepkinizi ortaya koyacaksınız. Bu tepkiyi yaparken ülkenin içinde bulunduğu konumu göz önünde almanız gerekiyor. Gelecekte olabilecek her türlü tehlikenin de göz önüne alarak tepkinizi ortaya koyacaksınız. 13 yıldır tek başına iktidarda iktidara geldiği gün ‘ülkemizde 36 etnik grup var’ dediği için ayrımcı olduğunu ispat etmişti. Bir iktidar iş başına geldiği zaman devletini birlik, beraberlik içinde yönetmesi asıl görevidir. Biz büyük bir şemsiyenin altında yaşayan bir Türk milletiyiz. Bu şemsiye bizi kardan, yağmurdan koruyor zaten” şeklinde konuştu. 

MYK ÜYESİ ÖZBAY“MALATYA’DA BİRİNCİ OLACAĞIZ”

MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Adem Özbay, sözlerine şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak başladı. 7 Haziran’a 27 gün gibi kısa bir süre kaldığını anımsatan Özbay, şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da birbirinden değerli ve kıymetli milletvekili adaylarımızla milletimizin huzurundayız. Şuanda kadar göstermiş olduğunuz birlik, beraberlik 7 Haziran akşamından 8 Haziran sabahında tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da nurlu sabahlarla uyanmak için gayretinizi ve çalışmalarınızı artırmanızı istiyorum. İnşallah tüm Türkiye’de Milliyetçi Hareket iktidar olduğu gibi Malatya’da da birinci parti olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

MHP’Lİ YILDIZ: “ÜLKEYİ YÖNETMEYE HAZIRIZ”

Daha sonra MHP Malatya birinci sıra milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız sözlerine “Muhammed Mustafa diyenler, Ali diyenler ve ülkenin bölünmez bütünlüğü için harekete geçenler ve bin yıllık kardeşliğimizi tesis etmek için selam olsun sizlere. Allah’ın selamı, bereketi sizlerin evinde olsun” diyerek başladı. MHP, Allah’ın izniyle ülkeyi yönetmek üzere hazır olduğunu belirten Yıldız, “7 Haziran’da sizlerin emeğiyle, ülkücülerin emeğiyle Milliyetçi Hareket Türkiye’yi yönetmek üzere hazırdır. Uzun süredir emek çekiyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alma zamanı yaklaştı. Cenabı Allah’ın izniyle 8 Haziran’da tek başına iktidara geleceğiz ve Milliyetçi Hareket iktidarını ve Malatya’da da birinci parti olmamızı coşkuyla kutlayacağız” dedi. 

“AKP’NİN MİLLETVEKİLLERİ, TÜRK ASKERİNİ İŞGALCİ YAPTI”

AKP iktidarıyla birlikte Türk milletin ayrıştırıldığını belirten MHP’li Yıldız, bin yıllık kardeşliğin zarar gördüğünü söyledi. Yıldız, şunları kaydetti: “Bunun birçok nedeni vardır. Bir tanesi 24 Haziran 2008 tarihinde Avrupa Birliği Parlamenter Meclisi Türkiye’yi masaya yatırmış ve şu kararları almıştır. Türkiye’nin Güneydoğusu Kürdistan’dır. Türk ordusu Güneydoğu’da ve Kıbrıs’ta işgalcidir. Türkiye’de azınlıklar sorunu vardır. Avrupa Birliği Parlamenter Meclisi bu kararları alırken maalesef imza atan kim biliyor musunuz? AKP’nin milletvekilleridir. İşte Türkiye’nin bölünmesine neden olacak olan ve Türkiye’nin bölünmesi projelerine onay veren AKP hükümeti ve milletvekilleridir. Bunun için AKP’nin geldiği gibi demokratik yollarla Türk milleti tarafından el çektirilmelidir. AKP bu seçimlerde eğer istediği oyu alırsa, bizler Cenabı Allah’ın izniyle istediğini alamayacağını biliyoruz. Sizler olduğunuz sürece bizlere güç verdiğiniz sürece Allah’ın izniyle buna engel olacağız.”

YILMAZ: GÜN BİRLİK, BERABERLİK GÜNÜDÜR”

MHP’li Avukat Arif Yıldız’ın konuşmasını tamamladıktan sonra MHP Malatya ikinci sıra Milletvekili adayı Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz konuştu. Ülkenin sıkıntılı ve karanlık bir süreçten geçtiğini anımsatarak, “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün davanın etrafında birleşme, destek verme günüdür. Bizde isimler önemli değildir. Önemli olan davamızdır” dedi. 

KOÇAK: “BU SEÇİM GELECEĞİMİZİN SEÇİMİDİR”

MHP Malatya üçüncü sıra Milletvekili adayı Eczacı Güzün Koçak ise sözlerine tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başladı. 7 Haziran’da hem Türkiye hem de Malatya için çok önemli bir seçim süreci yaşandığını belirten Koçak, şunları söyledi: “7 Haziran genel seçimleri diğer seçimlerle asla karşılaştırılmamalıdır. Bu seçim bölünmez bütünlüğümüzü, bayrağımızı, şerefimizi, Cumhuriyetimizin, geleceğimizin seçimidir. Eğer bu seçimlerde de AKP istediğini alırsa, bir daha seçim yapamayabiliriz. Bu yüzden çok dikkat etmeliyiz. Çalışmalarımızı çok yönlü bir şekilde yapmalıyız. Tüm vatandaşlarımıza seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatmalıyız.”

AKÇİN, ÜLKÜCÜLER SALONLARA SIĞMIYOR

MHP Malatya dördüncü sıra Milletvekili adayı Doktor Übeyt Akçin, ülkücülerin salonlara sığmadığını belirterek, “Malatya bugün bir tarih yazıyor. Bundan dolayı birlik ve beraberlik yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle şehit ve gazi olan yiğitleri doğuran annelerin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bu kalabalık bana bir cümleyi hatırlatıyor,  ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır.’ Tüm milletvekili adaylarımızın tek bir gayesi var. Elimizin altından kayıp giden vatanımıza dur diyebilmektir. 2003 yılında kendi ifadeleriyle bir proje partisiydi diyenler o projenin son tarihi 7 Haziran 2015’tir” dedi. 

Kalkan: “Malatya’nın vekilleri olacağız”

“ANKARA’NIN DEĞİL, MALATYA’NIN VEKİLLERİ OLACAĞIZ”

MHP Malatya 5’nci sıra Milletvekili adayı Hakan Kalkan ise sözlerine Başbuğun emaneti olan ülkücü kardeşlerim hoş geldiniz diyerek başladı. Kalkan, annelerin anneler gününü kutladıktan sonra şunları söyledi: “Bizler AKP’nin 3 Kasım 2002 tarihinden bugüne kadar ülkemize verdiği zararı en iyi şekilde gördük ve yaşadık. Malatya’nın kayısı, işsizlik gibi temel sorunlarına hiçbir şey yapılmadı. Malatya’da 5 tane milletvekili çıkarmalarına rağmen Malatya’da hiçbir hizmet yapmamışladır. Allah nasip ederse vekiller çıkarırsak, Malatya’nın vekilleri olacağız. Ankara’nın vekilleri olmayacağız.”

ÖZPOLAT: MİLLİYETÇİ HAREKET İKTİDARA YÜRÜYOR

MHP Malatya altıncı sıra Milletvekili adayı Mehmet Ali Özpolat ise tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak, salonu dolduran tüm ülkücülere teşekkür etti. 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket tek başına iktidara yürüdüğünü belirterek, Malatya’da da birinci parti olacaklarını söyledi. 

BAŞTEMUR: ENGELLİLERİ ANCAK ANNELER ANLAR

MHP Milletvekili adaylarının konuşmalarından sonra birlik ve beraberlik yemeğine katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Baştemur davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Engelli olmasında rağmen iki seçimdir görev aldığını belirten Baştemur, “Bunlar yıldır insanımıza zulüm ettiler. Mazluma, kadınlara, engellilere zulüm ettiler. Benim hiçbir beklentim yok. Ben mazlumlar adına buradayım. Tüm annelerin anneler günü kutluyorum. Bizi ancak anneler anlar. Anneler her zaman mazlumun yanındadırlar. Onun için annelerin bu gidişata dur demesi gerekiyor. Aynı zamanda ben Kürt’üm. Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Kim var diyorsa, ben buradayım” demesi tüm salondakiler tarafından alkışlandı. MHP’li milletvekili adayları ve davetliler Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Baştemur’un yanına oturarak konuşmasına destek verdiler. 

MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ” VERDİLER

Baştemur’un MHP’li Milletvekili adaylarından tek tek “Eğer milletvekili olursanız, her zaman mazlumların, engellilerin yanında yer alacak mısınız” şeklindeki sözlerine MHP Malatya tüm milletvekili adayları “Namus ve şeref sözü” veriyoruz diyerek haykırdılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız