SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Gidişle Evde Kalacak'

A- A+ PAYLAŞ

Çekimleri Malatya'da tamamlanan "Saddam'ın Askerleri" filminde bir peşmerge kızını canlandıran manken Tuğba Özay, bir süre önce şiddet görüntüleri ile gündeme gelen Malatya Çocuk Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Saddam'ın Askerleri filminin çekimlerinin bitmesi nedeniyle filmin yönetmeni ve başrol oyuncularından Rüzgar Gani Şavata ile birlikte Malatya 0-6 Çocuk Yuvası'na giden ünlü manken Tuğba Özay, ilk sinema filmini çekmiş olmanın mutluluğu ile çocuklara hediye dağıttı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Tuğba Özay, yuvayı çok temiz gördüğünü belirterek görevlileri tebrik etti.

Kendisinin de çocukları çok sevdiğini anlatan Tuğba Özay, "Ben çocukları çok seviyorum. Allah bana o sağlığı verirse bir düzine çocuk yaparım. İnşallah, kesinlikle çok çocuk yapmak istiyorum. Ben tek çocuğum. Bu konuda anne ve babama da kırgınım. Söz vermişlerdi, bana bir kardeş getireceklerdi. Sözlerini tutmadılar. Bence ya çocuk yapmayacaksın, ya da yaptığın çocuğu tek bırakmayacaksın. Muhakkak kardeşi olsun isterim bebeğimin. Ama ne zaman? Koca bulduğum zaman" dedi.

Nasıl bir eş istediğini de anlatan Tuğba Özay, "Hayatıma girecek insan, benim evleneceğim insan olacaktır. Benim çocuklarımın babası olmayı hak edecek. Benim büyük sevdamı hak edecek. Benim, annemin ve babamın sevgisini hak edecek. Kendi ayakları üzerinde duran, belli bir vizyona sahip, bir dünya görüşü olan bir insan olmalı karşımdaki" diye konuştu.

Sanatçı Gani Şavata ise, "Tuğba bu gidişle evde kalacak. Çünkü aradığı gibi bir insan yok" diyerek espri yaptı. Tuğba Özay ise, "Vardır vardır. Kader bu. Bir hayranımla daha sonra tanışacağım birisi olabilir" diye cevap verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız