SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Gömleği Giymeye Hazırız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:32
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Eskişehirspor’da bir dönem kulüp ikinci başkanlığı yapan Malatyalı iş adamı Mehmet Akman, “Hedef eğer şampiyonluk olacaksa, takım Süper Lig’de olacak ve Süper Lig’de de iddialı olacaksa, biz bu gömleği giymeye hazırız” dedi. 

Akman, PTT 1. Lige yükselen Yeni Malatyaspor’a talip olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Dün akşam saatlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret eden   Akman, resmen Yeni Malatyaspor’a talip olduğunu açıkladı.

Çakır’dan takım hakkında bilgiler alan Akman, takım için hazırlayacağı bütçe ve yapacağı çalışmalarla ilgili de detaylı bilgiler aktardı. Yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası Akman, gazetecilere açıklamada bulundu.

Akman, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir istişare toplantısı yaptıklarını kaydetti. 

Malatya’nın doğup büyüdükleri ve vefa borçlarının olduğu bir yer olduğunu dile getiren Akman, “Böyle bir başarı yakalanmışken, bu kitleyi ve rüzgârı arkasına almışken, bu rüzgârla takımın artık Süper Lig’de olması lazım” dedi.

Akman, Yeni Malatyaspor’un yerinin burası olmadığını ifade ederek, “Şehir dışında yaşayan bir iş adamı olarak içimiz acıyor” ifadesini kullandı.

Yeni Malatyaspor’un hedefleriyle ilgili Çakır’la görüş alış verişine bulunduklarını kaydeden Akman, “Hedef eğer şampiyonluk olacaksa, takım Süper Lig’de olacak ve Süper Lig’de de iddialı olacaksa, biz bu gömleği giymeye hazırız” diye konuştu. 

Akman, mevcut yönetimi başarından dolayı tebrik ederek, “Mevcut başkanın bir yıl içerisinde akımı şampiyon yapması gerçekten takdire şayan. Bu konuda haksızlık yapmamak lazım. Gönlüm şunu arzu ediyor açıkçası; Adil bey güçlü bir yönetim kurarak, bu çıkmış olduğu yolda başarılarını devam ettirsin. Biz yine her zaman destek vermeye hazırız. Gömleği biz giymesek de desteğe hazırız. Ama süreç çok dar, gömleği kim giyecekse giymeli. Futbolcu yapısı, tesis yapılanması ve teknik heyet bulma çalışmaları ile ay sonunda u takımın kampa girmesi lazım. Kampa paramparça sokulursa sonu fiyasko olur. Bir an önce belirsizliğin netleşmesi lazım yoksa sonu hüsran olur” dedi.

Akman, mali kısmı hiç konuşmadığını ifade ederek, “Bu takım lige çıktığı için bir takım gelirleri var. Onun yanında yukarı taşımak için en az 30 milyon TL’lik bütçeye ihtiyaç var. Siz kalkıp da, 15-20 milyon TL bütçe ile bu takımı taşırım derseniz, biraz mucize olur. Bu kulübü borçsuz verin dedik. En az 30 milyon TL olması lazım, takımın gelirleri 12 milyon TL gerisini de biz karşılayacağız” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız