SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Görevlendirme Hukuksuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:50:15
A- A+ PAYLAŞ

Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden 48 kamu çalışanının haksız olarak Malatya merkez ilçe belediyelerinde görevlendirildiğini ve hukuksuzluk yapıldığını ileri sürdü. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, Tarım Orman Sen Malatya Şube Başkanı Cumali Sevim ve Türk Haber Sen Malatya Şube Başkanı Akın Çelik ile birlikte ortak basın açıklaması yapan Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden merkez ilçe belediyeleri Yeşilyurt ve Battalgazi’de görevlendirilen kamu çalışanları konusuna temas etti.

Ahmet Demirci, Malatya’nın Büyükşehir olması nedeniyle, yeni iki merkez ilçe oluşturulması nedeniyle merkez ilçe belediyeleri Yeşilyurt ve Battalgazi’de görevlendirilen 48 kamu çalışanlarının eski görev yerlerine dönmeleri için hukuk mücadelesi başlatacaklarını ifade ederek, görevlendirmelerde yanlı davranıldığını iddia etti.

Uzman ve kariyerleri ile hizmet sürelerine bakılmadan görevlendirilme yapıldığını iddia eden Demirci, özellikle Türk Tarım Orman Sen Malatya Şubesi üyesi çalışanların görevlendirmesinin yapıldığını ileri sürdü.

Konuyu Vali’ye ve Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü’ne ilettiklerini söyleyen Demirci, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü’nün tutumu nedeniyle savcılığa da suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız