SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Görüntüler Duygu Sömürüsü İçin mi?!

0
Güncellendi - 2016-05-16 02:56:52
Bu Görüntüler Duygu Sömürüsü İçin mi?!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gece el arabaları ile plastik hurda toplayan kadınlar,  yanlarında geç vakitlere kadar küçük çocuklarla dolaşıyor.

GECE ÇOCUKLU MESAİ

Malatya’da son yıllarda şehir merkezinde alışkanlık haline getirilen kadınların el arabası ile plastik hurda toplaması esnasında yaşları küçük çocuklarında dolaştırılması dikkat çekiyor. Kadınlar çöp konteynırlarında ve cadde üzerlerinde hurda toplarken onlara yaşları 2 ile 7 arasında değişen küçük çocuklarda eşlik ediyorlar.

DUYGUSAL SÖMÜRÜ MÜ?

Seyyar 3 tekerlekli el arabası ile hurda toplayan kadınların yanlarında bulunan küçük çocukların, el arabasının üzerinde uyutulduğu görülüyor. El arabası ile gezen kadınlara vatandaşların parasal yardımda da bulunduğu görüldü.  “Çocukların kullanılarak vatandaşların duygularının sömürülerek hurdacılık adı altında dilencilik” yaptığı iddia edilen kadınlar, gece yarılarına  kadar il merkezinde dolaşıyorlar.

EŞLERİ NEREDE?

Malatya’da daha öncede basına yansıyan “çocuklarla hurdacılık” fotoğrafları üzerine aileye yardım için evine giden heyet, el arabası ile hurda toplayan kadının eşinin kahvehanede oyun oynadığını tespit etmişti. Malatya’da son dönemde yeniden artış gösteren, ancak daha çok küçük yaştaki çocuklarını istismar ettikleri, duygusal sömürü amaçlı kullandıkları öne sürülen hurda toplayan kadınlara karşı yetkili kurumların önlem alması bekleniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

e1

e2

e3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • serkan (7 yıl önce)
    Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yasemin (7 yıl önce)
    Kahvede keyif yapan erkek musveddesini bezlemenin ne anlami var.insaat gibi birvok sektor isci bulamazken bu musvedfelerin esleri hagi akla hizmet geceyarilari ortalokta geziyor.kesinlikle mudehale efilmesi gerekiyor.Her turlurlu istismara acik.kaldiki kadınlarına ve çocuklarına acımayan bu zihniyetten hersey beklenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (7 yıl önce)
    Adama bak zabıta izin vermemeli demiş kadının başka çaresi kalmamış demekki bu durumlarda cebinizden beş kuruş çıkarsanız canınız çıkar sanki kendini o kadının yerine koy
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağı banazılı (7 yıl önce)
    Kadın dilemiyor çalmıyor ekmek parasının peşine düşmüş çocukları da demek ki bir yere bırakacak kimi kimsesi yok yani bu olay kime battı ? gözünüze güzel bir manzara görünmüyor heralde belki onların yerinde biz de olabilirdik! !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    belediye zabıtası buna izin vermemeli .kesinlikle dileniyorlar.aileler çocuklarının onurunu kırıyorlar.toplumsal bir yara ,dilencilik konusu belediye ve camilerde cuma günleri sık sık gündeme getirilmeli ,kesin kes izin verilmemeli.vatandaşta da suç var zekat vermemek için sadaka veriyor.bu alışkanlığını bırakmalı.
    0
    0
    Yanıtla