SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Gurur Malatya'ya Nasip Oldu"

0
Güncellendi - 2019-06-11 06:13:52
A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Furkan Salduz, Malatya'nın 8 Haziran'da bir destan yazdığını ifade etti.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında Slovakya'yı Malatya'da 3-0 yendi. Grup'ta 4'te 4 yapan milliler, puanını 12'ye yükseltti ve namaglup liderliğini sürdürdü.

Malatya ilk kez A Milli Takım düzeyinde bir maça ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadı. Merkez Spor Salonu’nu dolduran seyirciler, ellerindeki Türk bayraklarıyla millilere büyük destek verdi.

Milli maçın Malatya'da düzenlenmesinde büyük emek veren Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz, Malatya tarihinde ilk kez oynanan A Milli Takım düzeyinde bir Avrupa maçında  övgüye değer bir ortam yaratan Malatya'ya ve seyircilere teşekkür etti.

Salduz, Malatya'nın 8 Haziran'da bir destan yazdığını ifade ederek, "8 Haziran Cumartesi günü Malatya tarihinde ilk kez A Milli Takım düzeyinde bir Avrupa maçı oynandı. Bu büyük organizasyonu Malatya’ ya kazandıran çok kıymetli Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanım Mehmet Akif Üstündağ’a şükranlarımızı sunuyoruz. Bu muhteşem galibiyette bizleri yalnız bırakmayan TVF Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkanımız Ahmet Göksu'ya, TVF Yönetim Kurulu Üyesi ve  Milli Takımlardan Sorumlu Asbaşkanımız Kurtaran Mumcu'ya, TVF  Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanımız Aziz Yener'e, Malatya Gençlik Spor İl Müdürümüz Ebubekir Kayhan’a teşekkür ediyoruz. Öte yandan bizlere ilk günden son güne kadar her daim destek olan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Mehmet Türkoğlu’na,TVF Malatya Voleybol İl Temsilcimiz Baki Alpaslan'a, Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkan Yardımcısı Özgür Öz' e, Malatya  Merkez Spor Salonu’nun maça hazırlanmasında bizleri yalnız bırakmayan Tesis Amiri Sayın Orhan Altay ve ekibine, Ramazan Bayramın ilk gününden turnuvanın son gününe kadar gece, gündüz çalışan Malatya bölgemizin değerli hakem ve gözlemcilerine çok teşekkür ediyorum. Maçtan  sonra tüm Türkiye’de ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu CEV tarafından övgü ile bahsedilen muhteşem bir ortamda oynanan bu güzel maçta salonu hınca hınç dolduran tüm hem şehirlilerime ve Malatya’mızın vazgeçilmez taraftar gurubu olan Malatya Derebeyler Taraftar Grubu Başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve taraftarlarımı şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Voleybolu daha da iyi noktaya taşımak için çalıştıklarını dile getiren Salduz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnşallah voleybolu Malatya’da daha güzel yerlere getireceğiz. Çünkü Malatya her şeyin en iyisine layıktır. Dört dörtlük şehrimize daha nice güzel maçlar kazandıracağız inşallah. A Erkek Milli Takımımız, yer aldığı 2019 CEV Erkekler Voleybol Altın Lig A Grubu’nda dört maçta dördüncü galibiyetini aldı ve Malatya’da aldıkları bu galibiyetle gruptan  çıkmayı garantiledi. Bu gurur Malatya’mıza nasip oldu. Malatya'mıza daha nice güzel günlerde, nice güzel voleybol maçları nasip olsun.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız