SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Güzergah Değişmeli'

A- A+ PAYLAŞ

Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu, çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği Malatya- Gölbaşı karayolunun Erkenek Tünel arasındaki bölümünün "tehlikeli" konumuna dikkat çekerek, bu güzergahın değiştirilmesi önerisinde bulundu.

Erkenek Tünel arasında Sakaltutan mevkiinde Cumartesi meydana gelen kazada 6 kişinin öldüğünü, 13 kişinin de yaralandığını belirten Baro Başkanı Sarıoğlu, "Bu tür kazaların en aza inmesi için sürücülerimizi trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz.

Ancak, menfur kazanın olduğu çevrenin yolunu düşündüğümüzde bu yolun, sürücülerimizin olağanüstü derecede dikkatli olmalarını gerektiren bir yol olduğunu da biliyoruz.

Böylesi bir yolun Avrupa Birliği yolunda ilerlemek isteyen Türkiye'ye yakışmadığını da söylemek gerekmektedir. Çünkü, böyle bir yolda olağanüstü dikkattin bir an için azaltmanın bedeli ne yazık ki çok olabilmektedir.

Yollarımızın, sürücülerimizin olağanüstü dikkat göstermelerini gerektirmeden araç kullanabilecekleri niteliğe kavuşturmak gerekmektedir.

Bu bakımdan, Erkenek Tünelinden geçen Malatya -Akdeniz yolu doğrultusunun değiştirilmesi ve bu yolun eşsiz doğasıyla turistik alan olarak değerlendirilmesi gerektiğine inanmaktayım."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız